Jacek S napisał(a):Kto to widział żeby po piorunochronie chodzić![]()
![]()
weldon napisał(a):Anteuszu, bacz na Heraklesa
To już wiem, dlaczego nie lubisz wody.
Pewnie zwłaszcza tam, gdzie nie ma gruntu![]()
plavac napisał(a):Ostatnie z pierwszej serii - Poezja ...
plavac napisał(a):Po co pisać ...
mariusz-w napisał(a):Nie wiem czy ją znasz, choć właśnie z niej wziąłem panoramę z Pelmo, pokazywaną w mojej relacji.
mariusz-w napisał(a):Wszystko to razem wzięte, pozwala mi lepiej zrozumieć Twój wysiłek, odwagę, a zapewne także często i walkę z różnymi lękami.
... po prostu podziwiam to co robisz.
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):Nie wiem czy ją znasz, choć właśnie z niej wziąłem panoramę z Pelmo, pokazywaną w mojej relacji.
Znam stronę Jarka. W dziale linków zamieścił kilka odnośników do moich wypraw.
Franz napisał(a):
Dziękuję. ale wiesz - każdy bawi się tak jak lubi.
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Ostatnie z pierwszej serii - Poezja ...
Tak? Bałem się, że to paskudne żelastwo zbytnio przesłoniło część Selli.
Franz napisał(a):Zostałeś, Jacku, współałtorem aktualnego podtytułu bieżącego odcinka.
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):Dziękuję. ale wiesz - każdy bawi się tak jak lubi.
No powiedzmy !... ale dobrze, że niektórym czasami się to udaje!
![]()
![]()
plavac napisał(a):Poezja nie gustuje w dosłowności... Karmi się niedopowiedzeniem, czerpie rozkosz z nienazwanego. A jak dupnie o glebę, bo nie zobaczyła dobrego chwytu ... Cóż, taka przypadłość poezji![]()
Crayfish napisał(a):a widzę, że te piorunochrony z młodości ciąg dalszy znajdują nieprzerwanie.
piotrf napisał(a):. . . " czasem tylko zmienia bawitko "![]()
Jacek S napisał(a):Bardzo się zdziwiłem zaglądając tu po raz kolejny - że też wcześniej nie widziałem tego podtytułu...teraz wszystko jasne a skojarzenie oczywiste przecież.
Polecam się na przyszłość.