plavac napisał(a):Byłoby pięknie móc zrealizować jedno i drugie marzenie!
I za to wypijmy...
Pozdrawiam,
Wojtek
plavac napisał(a):bernidi napisał(a):Nie uwierzę, że gdyby nawet były wolne to byś sobie usiadł...
Uśmiechnąłem się do tego komentarza. Serdecznie!
plavac napisał(a):A na ostatnim to te sławne "startujące rakiety" Odle?
bernidi napisał(a):plavac napisał(a):bernidi napisał(a):Nie uwierzę, że gdyby nawet były wolne to byś sobie usiadł...
Uśmiechnąłem się do tego komentarza. Serdecznie!
Widzisz, na tyle znam Wojtka, że pozwoliłem sobie na małą dygresję.
Ponieważ w drugą stronę to nie działa - odpowiedział mi całkiem serio...
Franz napisał(a):Czyli mam się doszukiwać podtekstu? Że niby... nie usiedzę na miejscu?...
Na wszelki wypadek, bo nie wiem, jak dobrze mnie znasz: wielokropek zastępuje u mnie często jakiegoś emotikonka. Nie rzadko przymrużone oczko...
bernidi napisał(a): Pamiętam Twoje relacje z rumuńskich Karpat jeszcze zanim byłeś aktywny na forum Cro.pl - szukałem wówczas informacji o skałach Dwunastu Apostołów i do dzisiaj pamiętam fonetyczny zapis rumuńskiej nazwy tej formacji...
bernidi napisał(a):zastanawiałem się czy Twoje zamiłowanie do poznawania świata łączy się z Twoją profesją czy jest jej pięknym uzupełnieniem.
Franz napisał(a):bernidi napisał(a): Widzisz, na tyle znam Wojtka, że pozwoliłem sobie na małą dygresję.
Ponieważ w drugą stronę to nie działa - odpowiedział mi całkiem serio...
Na wszelki wypadek, bo nie wiem, jak dobrze mnie znasz: wielokropek zastępuje u mnie często jakiegoś emotikonka. Nie rzadko przymrużone oczko...
Franz napisał(a):
Ciekaw jestem, czy zawarłeś z nimi znajomość. Mnie one leżały na sercu od lat osiemdziesiątych ubiegłego stulecia - kiedy w czarnobiałym wtedy numerze pisma "Karpaty" przeczytałem o nich artykuł.
Franz napisał(a):bernidi napisał(a):zastanawiałem się czy Twoje zamiłowanie do poznawania świata łączy się z Twoją profesją czy jest jej pięknym uzupełnieniem.
Użyłeś czasu przeszłego, więc pewnie ewentualna odpowiedź z mojej strony już niczego więcej by nie wyjaśniła...