plavac napisał(a):Rissa Antersasc. Za DT, Dolomity Tom II, 2008, s.310
Widzisz!... Nie pamiętałem tej nazwy, a teraz do Tkaczyka nie zaglądałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Niesamowite zdjęcia światła i cienia...przy choince... Dziś wieczorem ubieramy.
Też zaraz zacznę.
plavac napisał(a):A widok kozicy na skale - jakże podobny uśmiech wywołuje! Nadal taki sam, jak za pierwszym razem na ścieżce na Świstówce...
Franz napisał(a):...gdy spałem na kamiennej ławie przed schroniskiem w Pięciu Stawach, wystarczyło nad ranem otworzyć oczy, by spokojnie, ze śpiwora, obserwować bliskie stado kozic...
plavac napisał(a):Wojtku - życzę Tobie i Wszystkim dobrych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Jak w dobrej kutii, niech będzie w sam raz refleksji, zadumy, wspomnień jak i uśmiechów najbliższych, pogodnych myśli, odpoczynku od codzienności.
Wracam na Twoje ścieżki dopiero po Sylwestrze zatem i spełnienia marzeń w Nowym Roku też już teraz życzę
Hej!
Mikeee napisał(a):Zawsze się dziwiłem jak te kozice dają radę po tak niedostępnych skałach...
Mikeee napisał(a):Wojtku - Wesołych i Zdrowych Świąt w domowej atmosferze, refleksji i wytchnienia od codzienności, zapomnienia o problemach.