longtom napisał(a): Dolomity jak były piękne, tak są
pzdr
Jakiś spostrzegawczy facet
pzdr
longtom napisał(a):longtom napisał(a): Dolomity jak były piękne, tak są
Jakiś spostrzegawczy facet
mariusz-w napisał(a):Coś mi się zdaje, że na koniec sierpnia i początek września ... tłoczno w Dolomitach będzie !
plavac napisał(a):I tak oto zatrzymałeś się w pół drogi do schroniska, w którym, da Bóg, będę za 8 dni ...
plavac napisał(a):Tam , gdzie jutro jedziemy, mam nadzieję na dostęp do sieci - to cywilizowany kraj
Może więc zobaczę wcześniej to, co przede mną - a może wymienimy wrażenia dopiero za kilkanaście dni.
plavac napisał(a):Pozdrawiam ciepło, Wojtku. Przygodę czas zacząć ...
Franz napisał(a):Spotykam dwójkę schodzących rodaków - Niech Pan tam nie idzie! Tam łańcuchy! Ciemno! Uspokajam ich, że to jest mój chleb powszedni. Już nie wspominam, że nie pójdę ich drogą, tylko planuję ferratkę Santner.
mariusz-w napisał(a):Znaczy się zapewne jeszcze trudniejsza drogą !
mariusz-w napisał(a):Przy tej pogodzie to zapewne ciemno było, że "oko .... " !
mariusz-w napisał(a):Ważne, że widzimy iż spać idziesz w normalnych ... a nawet luksusowych warunkach !
weldon napisał(a):To i tak nic, w porównaniu z ta dziurą na wieży katedry w Trogirze
byłeś na Monte Paterno...powiedz nam, jak lepiej tam iść i schodzić. czy wejście z kierunku Auronzo czy od schroniska Lavaredo? czy na tą ferratę Innerkofler sprzęt jest niezbędny?