Podążam za nim, a kiedy on wybiera jakiś wariant, który wydaje mi się nie najlepszy, przejmuję inicjatywę, wysforowując się przed niego.
plavac napisał(a):Ja w każdym bądź razie bywam tu z konieczności - potrzebuję tych widoków i wspomnień jak powietrza
Franz napisał(a):Wszystko ma swój kres.
Są chwile, kiedy tęsknię już do niego.
Franz napisał(a):Są chwile, kiedy tęsknię już do niego.
plavac napisał(a):na ostatnim zdjęciu poznaję okolicę! Widzę "moją górę"! Jaka ona niepozorna i prawie niezauważalna z tej perspektywy... A tak dała mi w kość!
Franz napisał(a):plavac napisał(a):na ostatnim zdjęciu poznaję okolicę! Widzę "moją górę"! Jaka ona niepozorna i prawie niezauważalna z tej perspektywy... A tak dała mi w kość!
Na ostatnim? No... są trzy zacne góry. Mówisz, że niepozorna? Spróbuję coś w tej kwestii zdziałać.
Franz napisał(a):... mój wzrok przyciąga ściana, tworzona przez Gran Vernel i Marmoladę,...
Franz napisał(a): ... a w dzielącej ich przełęczy pojawia się Piz Boe.
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):... mój wzrok przyciąga ściana, tworzona przez Gran Vernel i Marmoladę,...
... zachwycająca jak zawsze.
ymariusz-w napisał(a):... pięknie, wyniośle i dumnie wygląda w tym ujęciu.Franz napisał(a): ... a w dzielącej ich przełęczy pojawia się Piz Boe.
mariusz-w napisał(a):... pięknie, wyniośle i dumnie wygląda w tym ujęciu.
plavac napisał(a):Na Gran Vernel nie byłem...