Próbowałeś w tym pogo tańczyć?
plavac napisał(a):Wkleję,Wojtku, widoki z perspektywy właśnie schroniska Alimonte, gdzie przyszło nam przeczekiwać załamanie pogody
i nocować przed Bocchette Centrale. Ciekawostką jest dzwon - ponoć ufunduwany na pamiątkę matki właściciela.
plavac napisał(a):Pokazuję też ferratowy "sprzęt bojowy" typowy dla Brenty - w innych partiach Dolomitów ( z wyjątkiem Marmolady ) raczej nie przydatny.
plavac napisał(a):weldon napisał(a):Próbowałeś w tym pogo tańczyć?
Przecież widać, że kroki są z walca angielskiego
Tak się zastanawiam, czy tak częste dźwięki dzwonu nie stawiają w gotowości bojowej ratowników. No, chyba że przyzwyczajeni
plavac napisał(a):Tak się zastanawiam, czy tak częste dźwięki dzwonu nie stawiają w gotowości bojowej ratowników. No, chyba że przyzwyczajeni
Lidia K napisał(a):Dokładnie to samo sobie pomyślałam, może nie stawia na nogi ratowników bo dobrze znają dźwięk tego dzwonu ale przegania świstaki i kozice.
Lidia K napisał(a):Franz, cichutko sobie siedzę i łapię oddech.
Lidia K napisał(a):Uwielbiam górskie widoki. Uwielbiam przepaście, wąziutkie przejścia po półkach skalnych i takie bardzo ciasne szczyty ale tego przepinania, karabinków się bardzo boję. Pozostanę na razie w wygodnym fotelu.
Fatamorgana napisał(a):Trudno byłoby mi się oderwać od takich widoków.
Fatamorgana napisał(a):Brak słów...
Jak opisać te wspaniałe, jedyne w swoim rodzaju czarne wieże?!
Fatamorgana napisał(a):Wojtku i Plavacu- po prostu bajeczne rzeczy tam widzieliście.
Trudno byłoby mi się oderwać od takich widoków.
Lidia K napisał(a):Życzę Ci szybkiego zrealizowania tych najbliższych planów. A bardzo rozległy silny wyż z tego co wiem sięga aż po Stambuł obejmując teraz swym wpływem całe Bałkany.
plavac napisał(a):Ajajaj ! Ajajaj !
Ale nas ominęło
plavac napisał(a):Wojtku - zdjęcie z butami - rewelacyjne - a czy buty - to Scarpa ?