plavac napisał(a):Weekend się zaczął, ...
My mamy trochę krótsze weekendy, ale jeszcze chwila i też się zacznie.
Pierwszy z mrozem.
Brrr
pzdr
mariusz-w napisał(a):Taaa ... wysoko.
Piękne ujęcia, piękne zdjęcia.
plavac napisał(a):Proszę o jeszcze !
longtom napisał(a):plavac napisał(a):Weekend się zaczął, ...
My mamy trochę krótsze weekendy, ale jeszcze chwila i też się zacznie.
Pierwszy z mrozem.
Brrr
plavac napisał(a):Ufffff Ale skały... Dobrze, że pokazałeś zacięcie w dół - skrót perspektywy nie oddawał "ponurości" !
Mocarnie!
plavac napisał(a):Ale muszę zapytać o krajobrazy. Na drugim z pierwszego postu - Talvena? Zupełna terra incognita te okolice.
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Ufffff Ale skały... Dobrze, że pokazałeś zacięcie w dół - skrót perspektywy nie oddawał "ponurości" !
Mocarnie!
A najpiękniejsze przyjdzie później.
Franz napisał(a):Po lewej Monti del Sole - Monte Feruc i spółka.
Po prawej Piz di Mezzodi.
Fatamorgana napisał(a):Czy tam miejscami nie lepiej byłoby mieć botki wspinaczkowe zamiast ciężkich i grubonosych trekkerów? Pytam bo przyjrzałem się rzeźbie ściany na ferracie i w dolnej części widać że jest gładsza (bardziej "wapienna") ale są rysy. Lepiej w nie wtykać czub butów czy jednak szukać formacji wystających?
Fatamorgana napisał(a):Kurczę, się rozpędziłem i już myślałem w tym rozszerzonym opisie wejścia, że to już Stella Alpina a tu taka niespodzianka... Constantini...
Musze nadrobić zaległości...
Ale takie zaległości to prawdziwa przyjemność...
Oglądam sobie własnie mapę Tabacco tego rejonu.
Fatamorgana napisał(a):Nic to... ja nie mam już siły zadawać pytań. Zerknąłem bowiem na naście stron wcześniej i.... tam jest wiesz co.... najpiękniejszy ostrosłup Dolomitów a w dodatku tuż obok dałeś jedną z najpiękniejszych panoram masywu Pali. Wojtek, czy Ty wiesz co mi robisz???
Ja się przez te Twoje zdjęcia zapominam... nie patrzę która godzina, przestaje mnie obchodzić co miałem jeszcze dzisiaj zrobić. W sumie wszystko mnie przestaje obchodzić jak to widzę....
Cholera!