piotrf napisał(a):Franz napisał(a):. . . teoria teraz jest taka, że w zasadzie majtki wystarczają.
Czyli w górach też rządzi toples
r
Takie czasy, panie dzieju, takie czasy. A ja przed chwilą Panie Szanowne przepraszałem ...
plavac napisał(a):Franz napisał(a):To miejsce Tkaczyk nazywa odcinkiem prawdy. Rzeczywiście, jest wymagające i ramiona odczuwają to przejście.
O żesz I jeszcze wcześniej ten trawers ...
piotrf napisał(a):Czyli w górach też rządzi toples
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Franz napisał(a):To miejsce Tkaczyk nazywa odcinkiem prawdy. Rzeczywiście, jest wymagające i ramiona odczuwają to przejście.
O żesz I jeszcze wcześniej ten trawers ...
Ściśle rzecz przymierzając, ten opis słowny odnosi się do fotek z poprzedniego odcinka, gdzie Włosi robili ten skośny trawers. Sam sobie już potem w tym miejscu fotek nie robiłem.
Franz napisał(a):piotrf napisał(a):Czyli w górach też rządzi toples
Tylko panie niepotrzebnie jakieś dodatkowe elementy garderoby mają na sobie.
plavac napisał(a):Już dość wysoko się wspiąłeś.
Czy na pierwszym ( cudownym!) zdjęciu po lewej stronie doliny są Monti del Sole a z a nimi Piz Sagron, a po drugiej stronie doliny masyw Monte Agner?
P.S. Tej rozszczepionej skały na pierwszym planie nawet nie próbuję zlokalizować
Franz napisał(a):Nie zgubiłeś się. Po lewej Sass di Mura, Pizzoc, Sagron, po prawej Croda Granda i Agner.
Ten rozszczepieniec to będzie Lastia di Framont - jest coś takiego na mapie.