Kilka ostatnich zbliżeń ze szczytu i już najwyższa pora zbierać się w dół.
mariusz-w napisał(a):Wy o kolanach, a mnie ostatnimi dni "korzonki" siadły.
Chodzę gorzej jak wtedy ze złamaną nogą.
Franz napisał(a):To też nie jest coś, czego się można łatwo i szybko pozbyć...
piotrf napisał(a):Musiałeś przeziębić To cholerstwo miłe nie jest Trzeba wygrzewać , najlepiej w kąpieli .
Wracaj szybko do zdrowia - podobno wiosna idzie . . .
piotrf napisał(a):Wojtku , zapatrzyłem się na ostatnią serię zdjęć , szczególnie na drugie
mariusz-w napisał(a):Dwa tygodnie temu wybraliśmy się na dość długi spacer po lesie.
Było super... słonecznie, skrzypiący i lśniący śnieg etc. ... ale niestety mrozik w granicach -14.
Wybrałem się za lekko ubrany. Miałem za cienkie spodnie i przemarzły mi nogi.
Uda po powrocie miały kolor dojrzałego pomidora ... no i na skutki nie było trzeba długo czekać.
Ale powolutku jest już lepiej.
mariusz-w napisał(a):... i trzecie mz nie gorsze , a nawet chyba lepsze.
piotrf napisał(a):Klasyka . . . a czapkę miałeś
piotrf napisał(a):Na pewno masz rację , ale ja się zapatrzyłem na drugą , ...
mariusz-w napisał(a):piotrf napisał(a):Na pewno masz rację , ale ja się zapatrzyłem na drugą , ...
... a tam, zaraz rację ! ... druga też mi się podoba ... i jeszcze kilka innych.
mariusz-w napisał(a):piotrf napisał(a):Wojtku , zapatrzyłem się na ostatnią serię zdjęć , szczególnie na drugie
... i trzecie mz nie gorsze , a nawet chyba lepsze.
Franz napisał(a):To są Alpy Zillertalskie - akurat te szczyty, które pokazuję w wątku alpejskim z bliska i od północnej strony.
tony montana napisał(a):Przy okazji - życzenia zdrowia dla Mariusza ...
mariusz-w napisał(a):dzisiaj już jesteśmy po kolejnym długim spacerze.
Tym razem po lesie i groblach nad rybnymi stawami.
Pogoda była super, słonecznie, +8 stopni ... do tego spacer przy głośnym i radosnym akompaniamencie ptactwa. ... a więc faktycznie już wiosennie.