plavac napisał(a):Przez dziewięć dni nie wychodziłem z gór.
Gratuluję, Piotrku, wspaniałych osiągnięć!
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Witaj
wreszcie ,
nogi pewnie Cię bolą ,
ale mam nadzieję, że ręce nie i szybko zaczniesz nadawać .
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Witaj
wreszcie ,
nogi pewnie Cię bolą ,
ale mam nadzieję, że ręce nie i szybko zaczniesz nadawać .
Nogi mnie nie bolą.
Ale przeżycia na jednej z tras pozwoliły mi bardziej docenić świat realny. Kiedy zacząłem mieć nadzieję, że wyjdę cało z opresji, powtarzałem sobie: Życie jest piękne...
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Tym bardziej szybko zacznij pisać .
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Tym bardziej szybko zacznij pisać .
Wiesz... tak jak napisałem: "Ale przeżycia na jednej z tras pozwoliły mi bardziej docenić świat realny."
Ostatnio nazbyt przechyliłem szalę w stronę świata wirtualnego. A życie ucieka...
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Ok ... to może już nie chcę wiedzieć, co Cię na tej trasie spotkało ...
mysza73 napisał(a):Mam jednak nadzieję, że zupełnie nie znikniesz (skąd będę wiedziała kiedy obiad zacząć gotować ).
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Tym bardziej szybko zacznij pisać .
Wiesz... tak jak napisałem: "Ale przeżycia na jednej z tras pozwoliły mi bardziej docenić świat realny."
Ostatnio nazbyt przechyliłem szalę w stronę świata wirtualnego. A życie ucieka...
plavac napisał(a):Dlatego warto podzielić się z "kolegami" ( i -żankami - pozdrawiam Was bardzo ciepło, Dziewczyny ! ) naszymi doświadczeniami, ot choćby i po to, by przejrzeć się w tych opowieściach jak w lustrze.
plavac napisał(a):Ja się zbiorę za jakiś miesiąc. Ale się zbiorę
Franz napisał(a):Witajcie, Chłopaki - i Dziewczyno - po przerwie.
mariusz-w napisał(a):Też dała do myślenia ! ... szczególnie końcówka.
mariusz-w napisał(a):Też dała do myślenia ! ... szczególnie końcówka.
plavac napisał(a):Hmmm. Nie obce nam te doświadczenia...
Dlatego taki szczęśliwy wróciłem.
Franz napisał(a):Ale... mam nadzieję, że żadnych problematycznych konsekwencji nie ma?
plavac napisał(a):Nie ma. Acz było blisko.
plavac napisał(a):Co ciekawe, po 4 dniach od powrotu coraz mocniej odzywają się kolana,staw skokowy, kręgosłup ...
Mówią - "Proszę Właściciela - my się nie ruszamy ! My nie lubimy fotela za biurkiem i za kierownicą ! Nie lubimy kanapy ! My chcemy chodzić !!! "
W górach były szczęśliwe Krew krążyła, maź się tworzyła, było cool
At teraz - odwyk ...