Może zabrakło któregoś z wielkich i charakterystycznych?
Zatem - oto on: Monte Pelmo.
weldon napisał(a):Czasem, jak patrzę na te fotki to dochodzę do wniosku, że tak samo jak z żaglami powinni ludziom patenty na chodzenie po górach udzielać, bo nie każdemu powinno być dane wejść w niektóre miejsca, tak, jak nie wszystkim winno być dane sterowanie jachtem.
Jedynie co, to góry bronią się jeszcze tym, że nie wszędzie, na szczęście, każdy może dotrzeć, bo jakby było łatwiej, to nie ma siły, żeby nie rozniosło się, że tam w górze jest tak ładnie i żeby zaraz tego nie zadeptali :/
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):Dostawa widoczków po weekendzie Piotra?.. O czymś nie wiem?
Piotr gdzieś prezentuje swoje wrażenia?
... ale myślę, że Piotrek po powrocie i "ogarnięciu się z rzeczywistością", pokaże/przekaże nam ciut swoich wrażeń z tegorocznych podbojów.
plavac napisał(a):Panowie ! Ja jeszcze w kraju, pracuję ... Ogarniam rzeczywistość z trudem , bo myśli już tysiąc kilometrów stąd, ale do środy trzeba wytrzymać
plavac napisał(a):Napisałem, że wracam do wątku w poniedziałek, bo w weekend rozwoziłem i przywoziłem rodzinę na i z urlopów, w sumie 1200 km w 36 godzin po polskich drogach, d... boli, ale co gorsza, kolano boli od walki ze sprężyną pedału gazu Jak mi Dolomity go nie rozruszają, to już nie wiem co ! \