napisał(a) blackmore2k3 » 04.08.2013 21:21
Witaj Wojtku ! (z tego co pamiętam swego czasu przeszliśmy na Ty)
W końcu udało mi się przebrnąć przez te 179 stron pięknych opisów połączonych z malowniczymi zdjęciami Twoich wędrówek przez Dolomity.
14 sierpnia również opuszczam Kraków z zamiarem odwiedzenia tego pięknego zakątka. I muszę się przyznać, że naprawdę dużo w tym Twojego udziału. Bo prawda jest taka, że ten wątek zacząłem śledzić już chyba 1,5 roku temu. Wtedy też stwierdziłem że Dolomity są tak piękne, że wcześniej czy później muszę się tam wybrać.
W międzyczasie śledziłem również wątek Mariusza, w którym również można znaleźć masę przydatnych informacji, a przede wszystkim przepięknych fotografii. Tam natomiast dotarłem póki co do 50 strony i jeszcze sporo do czytania przede mną. Nie mniej jednak skupiłem się bardziej na Twoim wątku. A to z tego względu, że w przeciwieństwie do Mariusza, Ty wybierasz głównie ferraty. A to jest główny cel mojego najbliższego wyjazdu. Niestety będę tam tylko 4 dni, ale myślę, że na początek wystarczy. Mam nadzieję, że górskie wędrówki przez te kilka dni sprawią, że będę tam wracał tak często jak tylko będzie to możliwe.
Z tego co widzę Piotrek (plavac) też w ten sam dzień wyrusza w Dolomity. Kto wie, może gdzieś się spotkamy na trasie. Tudzież ta sama krakowska rejestracja będzie Nam towarzyszyć
Pozdrawiam,
Paweł.