weldon napisał(a):
... drugą ręką musisz trzymać się jakiegoś sznurka czy tam kamienia.
... jaką ręką !!!... zębami !!!:)
weldon napisał(a):Franz napisał(a):Notuję sobie na następny raz - koniecznie w Pale.
(...) Monte Cristallo?.. Zanotowałem.
A jednak! - Notuje!
Franz napisał(a):Zdarza mi się widzieć uśmiechy na twarzch mijanych wtedy ludzi - gość idzie i gada do dłoni - wariat jakiś?..
weldon napisał(a):No to, nie ma siły, pierwszy krok do multimedialnej relacji się szykuje
Filmy, zdjęcia - wrzucaj i komentuj! Posłuchamy?
Franz napisał(a): Musisz być moja ...
plavac napisał(a):Kolega Ornitolog na nartach w Alpach Austriackich. Pewnie przeprowadza w wolnych chwilach studia porównawcze co do naszych ptaszków...
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Kolega Ornitolog na nartach w Alpach Austriackich. Pewnie przeprowadza w wolnych chwilach studia porównawcze co do naszych ptaszków...
To przywiezie najświeższe dane.
Ja na nie będę musiał pewnie dłużej poczekać, gdyż za parę dni wyjeżdżam w rejon gdzie mam nadzieję, za często zimy nie oglądać.
Lidia K napisał(a):Nie byłabym sobą gdybym tego nie zauważyła, że się szykujesz i to chyba na dłużej. Jak możesz zdradź czego Ci zazdrościć mamy.
Franz napisał(a): Zdradzę więc wskazówkę, która zapewne wyjaśni już wszystko ....
mariusz-w napisał(a):...ja nie będę zgadywał... a co...
Interseal napisał(a):Taaa... jedna trzecia półkuli południowej jeździ lewą stroną