plavac napisał(a): Bosconero ... Zęby prehistorycznego gada ...
Całkiem prawdopodobne ... przecież, dosłownie naprzeciwko ... na Pelmo są jego ślady !
pozdrawiam.
mariusz-w napisał(a):plavac napisał(a): Bosconero ... Zęby prehistorycznego gada ...
Całkiem prawdopodobne ... przecież, dosłownie naprzeciwko ... na Pelmo są jego ślady !
MWN napisał(a):Jestem ciągle pod wrażeniem Twojej wrażliwości i zdolności do tego by ją właściwie wyrazić. Poza tym wykorzystujesz oświetlenie, którego pełnią lata brak.
Franz napisał(a): Na wschodzie rozpościera się zupełnie mi nie znana kraina.
Franz napisał(a):Jak wspomniałem - po wschodniej stronie góry, których nazwać nie umiem. Przynajmniej w momencie, gdy je widzę po raz pierwszy. Później, w domu uda mi się zlokalizować, więc gdyby kogoś nazwy interesowały, mogę dorzucić.
Franz napisał(a):
plavac napisał(a):Franz napisał(a): Na wschodzie rozpościera się zupełnie mi nie znana kraina.
To musiało być piękne odczucie
Franz napisał(a): .... więc gdyby kogoś nazwy interesowały, mogę dorzucić.
plavac napisał(a):To musiało być piękne odczucie
plavac napisał(a):Monte Cridola? Czy nie widać jej z Passo Matt?
plavac napisał(a):Bivacco przed Tobą. Aparat wytrzymał ?! Ale emocje
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a): .... więc gdyby kogoś nazwy interesowały, mogę dorzucić.
... dorzucaj, dorzucaj ... zawsze ! ... będziemy lokalizować !
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Monte Cridola? Czy nie widać jej z Passo Matt?
Obstawiam Monte Borga.
To kierunek SE, a Cridola jest NE.
Franz napisał(a):Od tamtego dnia rozpoczęła się kilkuletnia wojna z tym aparatem (a właściwie z kolejnymi aparatami tej firmy).
plavac napisał(a):To skąd ta "wierność" firmie ?