Franz napisał(a):Ale przyznasz, żelongtom napisał(a):Tym razem pogoda lepsza.
Pozdrawiam,
Wojtek
Przyznam ... "przecie wiem" ... podglądałem !
Pozdrawiam.
plavac napisał(a):Poodychaliśmy górskim powietrzem na asfaltowej dróżce powyżej Pozzale ( na szlaku do Rifugio Antelao ! ) , potem zauroczył nas widok z Passo Monte Croce - theatrum chmur na Croda Rosa di Sesto i wgląd w Val Fiscalina o zachodzie słońca ...
plavac napisał(a):Wróciłem wczoraj z wojaży z Żoną - wracając z Południa nie mogłem nie zahaczyć o Dolomity
Poodychaliśmy górskim powietrzem ...
plavac napisał(a):A jak wróciłem już do Krakowa, to na nierównym krawężniku odnowiłem wczoraj kontuzję kostki ...
kaszubskiexpress napisał(a):Myślę, że Wojtek nie obraziłby się za wklejenie kilku tutaj, mam nadzieję
mariusz-w napisał(a):Wojtek ... właśnie wizytuje BiH i Czarnogórę, więc tu w najbliższym czasie nie zajrzy !
plavac napisał(a):Chmury na przełęczy chętnie pokażę - muszę się tylko nieco "ogarnąć" po powrocie. Kostka owinięta bandażem nie ułatwia tego, ale nie jest tak źle jak myślałem. Do pracy kuśtykam
weldon napisał(a):No właśnie Mariusz wszędzie zniknął :/
Jak na kogoś, kto ma od metra czasu siedząc w domu, to mało się ostatnio udziela.
Niepokojące
Franz napisał(a):Tak mi przyszło na myśl... Czy ci Twoi koledzy nie pojechali potem przypadkiem w Alpy Julijskie? Bo spotkałem trójkę Krakusów, którzy mówili o przymiarce do Antelao.plavac napisał(a):Kolega odpuścił w tym roku z powodu deszczu.
weldon napisał(a):No właśnie Mariusz wszędzie zniknął :/
Jak na kogoś, kto ma od metra czasu siedząc w domu, to mało się ostatnio udziela.
Niepokojące
mariusz-w napisał(a):Jestem, jestem ...
Z tym "od metra" czasu to niby prawda, ale gorzej z humorem.
To "uziemienie" mi nie służy, dopadł mnie jakiś kryzys ... ale "się zbiorę" !