Franz napisał(a):Ale nagle...
My też takie skalne ściany w tym roku oglądaliśmy.
Tyle, że...
z wody wystawały.
pzdr
weldon napisał(a):Znów się muszę o drut spytać - w PG widać taka niteczkę: to ma pomóc przy przejściu po tej pionowej skale?
Franz napisał(a):Owszem, są odcinki, gdzie to jest trudne, męczące, bądź wręcz niemożliwe. Wtedy zostaje wyłącznie skała...
mariusz-w napisał(a):... z jakiegoś bardzo bezpiecznego miejsca !
longtom napisał(a):My też takie skalne ściany w tym roku oglądaliśmy.
Tyle, że...
z wody wystawały.
mariusz-w napisał(a):W tym roku będziemy stacjonowali blisko tej ferraty"I Magnifici 4".
weldon napisał(a):Ta nitka, niech będzie, że ma 9 mm, to mały pikuś w porównaniu z tym, gdzie by trzeba było nogi postawić
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):W tym roku będziemy stacjonowali blisko tej ferraty"I Magnifici 4".
Zaraz spróbuję ją zlokalizować.
mariusz-w napisał(a):... ta ferrata to "świeżynka" ... powstała 04.07.2010 roku !
Franz napisał(a):Zlokalizowałem.
mariusz-w napisał(a):Taaa ... przejrzałem, przeanalizowałem i myślę że z Val de S. Nicolo' jest kilka ciekawych tras ... i to takich z którymi powinniśmy sobie poradzić.
Franz napisał(a):Spokojnie moglibyście również przejść trasę, którą ja tam zrobiłem. Z Baita Monzoni do Berg-Vagabunden Hütte i potem granią na zachód. Są pozostałości po pierwszej wojnie.
mariusz-w napisał(a):Ładnie błądzi/przeplata się światło i chmury.
mariusz-w napisał(a):Ostatnie ujęcie super ... czuje się wielkość gór i piarżyska.