weldon napisał(a):Coś tam, w oddali, wygląda nawet jak grudniowy śnieg
... ale ... wpadajcie tu jeszcze
W tym roku , to go tylko szczątkowe ilości widzieliśmy ... ale tak więcej niż u nas.
Bo u nas, to jeszcze nawet płatek nie spadł !
Ok ... będziemy zaglądać !
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):I tak to minął pierwszy tydzień naszego tegorocznego pobytu w Dolomitach !
Wspaniały dzień kończący piękny tydzień.
A to się cieszę bardzo ... szczególnie, że nasze trasy ... mimo że ocieramy się o Twoje ... to to jednak nie ta "tkaczykowa" skala !
Jacek S napisał(a):...za to ten widok jest piękny
Taaa ... domyślam się , że szczególnie te dwa czerwone punkty/elementy !
longtom napisał(a):Szybko przeleciało
Hmmm ... i tak i nie.
W sumie to jak teraz "opowiadam", to stwierdzam, że "kawałek" tego miejsca udało nam się przez te 7 dni obskoczyć.
Lidia K napisał(a): No właśnie
ja też się cały czas zastanawiam co może być ciekawego w takich koszmarnych pozbawionych życia zimnych, ostrych kamieniach,
że tak do siebie przyciągają niektórych a wybrańców wciągają jak wir huraganu.
darek1 napisał(a): Pozdrawiam i życzę koledze i koleżance wspaniałych górskich wędrówek.
Dziękujemy serdecznie.
Fajnie, że mimo nie za dużego zacięcia do gór, masz ochotę z nami wędrować.
Może to dla tego, że nasze wędrówki są mniej ekstremalne jak Wojtka.
plavac napisał(a):Wydaje się, że z radością przeżywasz z nami jeszcze raz te wspaniałe dolomitowe dni
I dobrze - po to jesteśmy
To prawda ... że "to powtórka z rozrywki."
A za to , że z nami jesteście i nam raźniej ... to podziękowania dodatkowe !
nomad napisał(a):Chwytasz krajobrazy, ale potrafisz pozostawić miejsce dla naszych emocji, gdzie ponad górami unosi się niewidoczny, ale wyczuwalny... zachwyt.
I co mam tu powiedzieć ! ?
Chyba to, że mnie to cieszy ... szczególnie, że słowa te wypowiada wielokrotny laureat foto-konkursów.
Dziękuję bardzo ... raz jeszcze.
Pozdrawiam.