Fatamorgana napisał(a):Prawo serii?
... chyba tak !
Fatamorgana napisał(a):Jak z przejściem na T. d Dentro? Da się łatwo czy nie?
Via ferrata Lamon.
Pozdrawiam
Fatamorgana napisał(a):Prawo serii?
Fatamorgana napisał(a):Jak z przejściem na T. d Dentro? Da się łatwo czy nie?
mariusz-w napisał(a):Wspinamy się coraz wyżej ...
Lidia K napisał(a):Podobnie jak Fata zastanawiam się jak to jest że mgły zero, powietrze przejrzyste jak po burze w Chorwacji. Co Ty na obiektyw założyłeś
Lidia K napisał(a):mariusz-w napisał(a):Wspinamy się coraz wyżej ...
Wspinacie się (z pomocą czterech kończyn) czy powoli wchodzicie
Lidia K napisał(a):Słów brakuje, aż wstyd A jeszcze do tego Twoje zdjęcia powalają mnie psychicznie Podobnie jak Fata zastanawiam się jak to jest że mgły zero, powietrze przejrzyste jak po burze w Chorwacji. Co Ty na obiektyw założyłeś
longtom napisał(a):Łażę, łażę po tych Dolomitach i chyba się zgubiłem.
Gdzie ja jestem
Skalne twierdze to, czy
...Les plus belles architectures ...
pzdr
Crayfish napisał(a):Mariusz w przyszłym roku też Dolomity ? czy planów jeszcze nie ma ułożonych ?
Bo jak w Dolomity to podaj termin - będę starał się w tym czasie wziąć urlop.
Pogoda będzie wtedy przecież murowana.
Crayfish napisał(a):Śliczne widoczki na dolinę (czy też kotlinę) - sam nie wiem czym się różnią (wielkością czy jak ?)
Franz napisał(a):Na pierwszym planie, po prawej widać gzyms, na którym wisi tych dwóch Walijczyków. Mówię o przedostatniej fotce z fotozajawki Skalnych Twierdz.
Zaś odrobinę w lewo, pod przełączką jest skalne okno. Widzisz je? Też tam wlazłem. Wystarczyło odrobinę odbić od ferraty.
Lidia K napisał(a):Łatwo było czy trudno?
Lidia K napisał(a):Właściwie odpowiedź znam, bo jak ktoś jako kilkuletnie dziecko po piorunochronie wszedł na 4 piętro to tu musiało być bardzo łatwo
Lidia K napisał(a):Tylko jak trzymać kija lepiej 2 kije i trzymać się stalowej liny
Franz napisał(a):Ale zawsze musiałem mieć wtedy mocno w czubie, bo na trzeźwo bym takich głupot nie robił.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe