Franz napisał(a):Łącznikiem nie jest - leży na południe od obu wspomnianych grup.
Franz napisał(a):A co do piramidy - to tak wygląda głównie od zachodu i wschodu. Z Monte Rite akurat tego za bardzo nie widać, za to przedstawia się w całej rozciągłości.
plavac napisał(a):Ale dostałem dolomitową mega-dawkę - na raz
plavac napisał(a):Ale na szczęście Natura potrafi podarować nam też swoje piękno
plavac napisał(a):Zaskoczyły i zachwyciły mnie "zielono-wodne" Dolomity ! Wiem już, czym skusić moją Żonę przed kolejną wyprawą
plavac napisał(a):Teraz postaram się wędrować z Wami konsekwentnie.
darek1 napisał(a):Co jak co ale Gosia prezentuje się na zdjęciach wyśmienicie. Prawdziwa turystka górska. Gdyby nie Gosia to możnaby zdjęcia wsadzić głęboko do szuflady. Widać tu szyk i styl. Pozdrawiam Darek1
Joanka23 napisał(a):Dzisiaj jeszcze udało mi się uzupełnić wcześniejsze odcinki i chyba czas się ujawnić.
Joanka23 napisał(a):Groźne te Dolomity a jednak...
takie w tych Waszych relacjach bardziej dostępne się wydają...
Roxi napisał(a):Na konkurs Podróże Cromaniaków z tym zdjęciem, na koonkurs z nim
Fatamorgana napisał(a):Ostatnia fota- TA SPRZED ROKU.... wow!!!
mahadarbi napisał(a):.... Przepiękne, Mariusz, przepiękne
darek1 napisał(a): Pozdrawiam serdecznie kolegę Mariusza
Crayfish napisał(a):Śmiem twierdzić, że więcej takich się tu znajdzie w najbliższym czasie ...
mahadarbi napisał(a):...
plavac napisał(a):W rzeczy samej - wielki spokój i ogromna spokojna radość bije z tych zdjęć.
Wyobrażam sobie, jak wspaniale było Wam tak wędrować ponad światem ...
plavac napisał(a):Zaskoczyły i zachwyciły mnie "zielono-wodne" Dolomity ! Wiem już, czym skusić moją Żonę przed kolejną wyprawą :wink:
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe