Franz napisał(a):A kiedy miałem już ................. pójść w góry, to zaczęło z nieba lać.
No fakt ... to krótkie dopołudniowe załamanie pogody, pomogło nam trochę na dłużej Ciebie "uwięzić".
Potem już jednak przegraliśmy z Catinaccio.
pozdrawiam.
mariusz-w napisał(a):Pozostały nam jeszcze dwa pełne dni pobytu w Dolomitach, w związku z tym postanowiliśmy je młodemu trochę pokazać … a że byliśmy ponownie mobilni, było to już całkiem proste.
Dodatkową atrakcją dla Toniego była możliwość jazdy za kółkiem po dolomitowych serpentynach.
Następnego dnia, zaraz po śniadaniu wyruszyliśmy na Passo Pordoi, przed naszym kierowcą niezliczona ilość agrafek .
Musielibyście widzieć ten błysk w jego oczach podczas jazdy … niezapomniany.
mariusz-w napisał(a):Następnego dnia, zaraz po śniadaniu wyruszyliśmy na Passo Pordoi
mysza73 napisał(a):Wszystko sobie zanotowałam ...
FUX napisał(a):Tak mnie natchnęliście, czy tędy nie wracać...
tony montana napisał(a):To po prostu jest niesamowite!!!
Potter napisał(a):Potwierdzam ! Bajeczna BAJKA
Lidia K napisał(a):No i kolejny raz potwierdza się ulubiona maksyma mojej mamy: "nie ma złego co by na dobre nie wyszło".
Lidia K napisał(a):Taki samochodowo kolejkowy sposób zwiedzania też chętnie bym zaakceptowała.
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):Następnego dnia, zaraz po śniadaniu wyruszyliśmy na Passo Pordoi
Po Rosengarten chciałem wracać przez Passo Fedaia. Ale wiedząc, że planowaliście Pordoi, zmieniłem plany i wypatrywałem Was na przełęczy. Trzeba było jechać jednak przez Fedaję...
mariusz-w napisał(a):Szczególne podziękowania dla Wojtka za wsparcie w naszych gorszych chwilach i spowodowanie tego, że stały się one takimi, iż nie zapomnimy ich nigdy.
mariusz-w napisał(a):Następnego dnia kontynuujemy zwiedzanie.
...
FUX napisał(a):Super!
Spacery sprzyjają rehabilitacji...
tony montana napisał(a):Mariuszu - dziękuję za tę porcję wrażeń,...
Franz napisał(a):Nie będę się tu spierał, .................. Myślę, że to sobie już wyjaśnialiśmy.
Do następnego razu, w bardziej sprzyjających okolicznościach.
longtom napisał(a):mariusz-w napisał(a):Następnego dnia kontynuujemy zwiedzanie.
...
Tym mi najbardziej zaimponowałeś
pzdr dla teamu "W"