mariusz-w napisał(a):Załamanie pogody nastąpiło w nocy i następnego dnia ... a jego skutki mogłeś ocenić już organoleptycznie.
Zamówiłeś na moje powitanie.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Zamówiłeś na moje powitanie.
plavac napisał(a):Theatrum maiestaticum ...
Piękne światłocienie. Warto wracać do takich zdjęć.
mariusz-w napisał(a):Na przełęcz można się także dostać łatwiejszą i krótszą trasą od południa, z passo San Pellegrino. Jest jednak mniej urozmaicona i ciekawa, niż ta od San Nicolo ... którą pokonaliśmy.
longtom napisał(a):Fajne te "chmurowate" widoczki.
Franz napisał(a):Pełna zgoda. Szedłem obydwiema.
plavac napisał(a):Swoją drogą, posadowiono go ( schronisko, nie widok ) na tak otwartej przestrzeni, że wiatr ma gdzie hulać i rozganiać podziwiających ..
Fatamorgana napisał(a):Jakby co Mariusz to ja tu zaglądam - Klub Dolomiciarzy kwitnie że hej!
marze_na napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Jak zawsze jest co oglądać a i poczytać.
Co racja, to racja
mariusz-w napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Jakby co Mariusz to ja tu zaglądam - Klub Dolomiciarzy kwitnie że hej!
... a już myślałem, że opuściłeś dolomitowe szlaki ...
Od pewnego czasu sądziłem, że w "klubie" zostaliśmy tylko z Wojtkiem i Piotrem i sympatykami jak Tomek czy drugi Piotr.
mysza73 napisał(a):mariusz-w napisał(a):Od pewnego czasu sądziłem, że w "klubie" zostaliśmy tylko z Wojtkiem i Piotrem i sympatykami jak Tomek czy drugi Piotr.
Ja cały czas po cichutku, coby świstaków nie spłoszyć , idę razem z Wami .
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe