mariusz-w napisał(a):Mijamy schronisko i ruszamy w kierunku doliny Selle.
Nie wiem jak Ty, ja postanawiam iść dziś wyjątkowo ostrożnie.
Kijki obowiązkowe.
pzdr
longtom napisał(a):mariusz-w napisał(a):Mijamy schronisko i ruszamy w kierunku doliny Selle.
Nie wiem jak Ty, ja postanawiam iść dziś wyjątkowo ostrożnie.
Kijki obowiązkowe.
pzdr
longtom napisał(a):Nie wiem jak Ty, ja postanawiam iść dziś wyjątkowo ostrożnie.
Kijki obowiązkowe.
Lidia K napisał(a):Ja od kilku tygodni obserwuję Mariusza i widzę ogromną ostrożność w relacjonowaniu, jakby chciał odsunąć od nas jeszcze na długo ten nieostrożny moment....
Franz napisał(a):Jak widzę, pojawił się u Ciebie niemalże kompletny GPSowy track mojej trasy.
A ja właśnie podążam wirtualnie Waszą trasą, którą swego czasu przeszedłem, nie próbując dosięgnąć stopą świstaka w norze.
plavac napisał(a):Bardzo nietypowe to schronisko. I bardzo ładnie wkomponowane w otoczenie.
mariusz-w napisał(a):No ale idźmy dalej ... minąwszy schronisko, wspinając się wzdłuż stromo opadającego potoku, po pewnym czasie wchodzimy do doliny Selle i docieramy do maleńkiego jeziorka Lach de le Sele.
Franz napisał(a):Mieliście je już ładnie oświetlone. Ja je mijałem jeszcze w cieniu.
darek1 napisał(a):Bardzo ładne miejsca zwiedzacie. Tylko pozazdrościć Wam Waszego hobby.
maslinka napisał(a):Ale się tulą do siebie
Muszę je kiedyś zobaczyć na żywo!
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe