mariusz-w napisał(a):...bardzo nam się podobała.
Uff
Teraz już wiem, ze nie jestem osamotniony.
pzdr
CROberto napisał(a):Czytam Patagonię Wojtka,w pewnym Momencie stwierdza że "ładne te góry,ale wiem gdzie bliżej są ładniejsze.....i taniej to wychodzi...."
tony montana napisał(a):Ale nie ukrywam, że poza Cro - Italia to chyba moje miejsce na Matce Ziemi
CROberto napisał(a):Czytam Patagonię Wojtka,w pewnym Momencie stwierdza że "ładne te góry,ale wiem gdzie bliżej są ładniejsze.....i taniej to wychodzi...."
longtom napisał(a):Uff
Teraz już wiem, że nie jestem osamotniony.
maslinka napisał(a):Zimą też ładnie :
Franz napisał(a):Fajny wąż.
plavac napisał(a):Pięknie ... i stromo !
A Królowa nie była zazdrosna, że tak się na Sowę zapatrzyłeś ?
Franz napisał(a):CROberto napisał(a):Czytam Patagonię Wojtka,w pewnym momencie stwierdza że "ładne te góry,ale wiem gdzie bliżej są ładniejsze.....i taniej to wychodzi...."
Góry - owszem. Ogólniej klimaty - w Norwegii.
plavac napisał(a):Jak wg Was należy wymawiać nazwę Buffaure ? Tak jak się pisze czy lekko z francuska
plavac napisał(a):Jest pięknie Wojtek się droczy
plavac napisał(a):Czy jestem w błędzie, że jakby przyspieszyłeś tempo relacji ? Czy to te 22 km , czy też - powrót do pracy ?
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Jak wg Was należy wymawiać nazwę Buffaure ? Tak jak się pisze czy lekko z francuska
Zakładam, że wymawiają je podobnie, jak my byśmy wymówili.
Franz napisał(a):Trawka na wulkanicznym podłożu. Gdzież ten dolomit?!
Franz napisał(a):Przypominają mi się dyskusje na temat "co do Dolomitów należy, a co nie". Cały południowy Latemar jest wulkaniczny.
longtom napisał(a):Szybkobieżna ta Twoja żona.
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a): Cima Undici ... <...> ... Cima Dodici ...
Czas płynie..
weldon napisał(a):Wal Jumela, Wal Nicolo ... strach się bez kija tam poruszać
Ekstra
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe