mariusz-w napisał(a):mysza73 napisał(a):
Je też tylko na krótką się zgadzam .
"Już za chwileczkę, już za momencik, piątek z Pankracym zacznie się kręcić " ...
pozdrawiam
Jestem czujna .
mysza73 napisał(a):mariusz-w napisał(a): "Już za chwileczkę, już za momencik, piątek z Pankracym zacznie się kręcić " ...
Jestem czujna .
longtom napisał(a):Na górskie wycieczki placek najlepszy
mariusz-w napisał(a):Ten automatyczny poprawiacz, mnie już denerwuje ... jak nie filety(zamiast fioletów) to placki wychodzą.
Jakiś taki kulinarny bardzo on jest !
Franz napisał(a):Jak w Slalomie między minami napisałem "Zelena Glava", to mi automatycznie zmienił na "Helena Glaca".
mariusz-w napisał(a):No to z uwagi na strome trawiaste zbocze kijki w dłoń, plecak (bez placka) na plecy i się wspinamy.
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):No to z uwagi na strome trawiaste zbocze kijki w dłoń, plecak (bez placka) na plecy i się wspinamy.
Znajome widoki. Jakoś musiałem kiedyś podobnie podchodzić.
Teraz i w Twojej, i w mojej relacji Dolomity się w tafli jeziora przeglądają.
Franz napisał(a):Teraz i w Twojej, i w mojej relacji Dolomity się w tafli jeziora przeglądają.
mysza73 napisał(a):Czy w pionie, czy w poziomie, widok jest cudny .
Zawsze lubiłam oglądać Piątek z Pankracym
plavac napisał(a):Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):No to z uwagi na strome trawiaste zbocze kijki w dłoń, plecak (bez placka) na plecy i się wspinamy.
Znajome widoki. Jakoś musiałem kiedyś podobnie podchodzić.
Znów razem
Choć to już 3 lata ...
plavac napisał(a):A że Cię ta prawdziwie szklana Góra czarowała, to się nie dziwię
Dobrze, że prawdziwie nie skamieniałeś
Pięknie
maslinka napisał(a):Lago Fedaia widziałam zamarznięte; muszę przyznać, że bez lodu ładniejsze
A schronisko, przy którym zostawiliście samochód, mijałam na nartach. Zdaje się, że właśnie tuż obok biegnie trasa prowadząca z Marmolady
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):obydwoje macie rację
Iście Salomonowy wyrok.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe