kulka53 napisał(a):Oba miasteczka śliczne
A dolomitowe szczyty spowite resztkami chmur.. jednak mają coś w sobie
O ... TAK.
I jakie pustki w miasteczku ... mniam, mniam.
Franz napisał(a):Może też dlatego ja w każdą z wymienionych grup startowałem skądinąd.
kulka53 napisał(a):Wnętrze łudząco podobne do tego z tycjanowskim dziełem
Oba miasteczka śliczne
A dolomitowe szczyty spowite resztkami chmur.. jednak mają coś w sobie
Pozdrawiam
Jacek S napisał(a):mariusz-w napisał(a):Później wędrujemy na wschodni kraniec miasta, skąd jest ładny widok na Lago di Centro Cadore...
Powiem więcej - cudny.
Crayfish napisał(a):O ... TAK.
I jakie pustki w miasteczku ... mniam, mniam.
mariusz-w napisał(a):...
Nasza Laguna to co prawda nie "wehikuł czasu", no ale ...
... jednak w czasie tych kilku dni pobytu, przeniosła nas raz 220000000 lat wstecz, czyli do czasów dinozaurów.
nomad napisał(a):Mariusz swoją wypowiedzią totalnie mnie wyprzedziłeś (teraz to mogę sobie zacytować z Ciebie jedynie to, co chciałem użyć w swojej wypowiedzi).
Nawet zrezygnowałem z niej, ale dwa dni mnie to trzyma i trudno lecę tekstem, który miał paść przed Twoimi słowami, wtedy to ja bym Ciebie zaskoczył.
Dobrze, że chociaż to nie straciło na wartości.
(wersja, która miała paść dwa dni temu)
Dobrze, że do waszego relacyjnego wehikułu czasu można zawsze zabrać się razem z Wami.
A Wy już tradycyjnie wiecie do jakich interesujących miejsc zmierzać, bez względu na datę różnych wydarzeń z nimi związanymi.
Świetnie się z Wami podróżuje.
nomad napisał(a): Świetnie się z Wami podróżuje.
Piotr
weldon napisał(a):Jest pewna szansa na zmianę tego, jak wejdzie ta nowa ustawa, przenosząca na gminy obowiązek zbierania i wywozu nieczystości.
Myślę, że i u nas znajdziesz sporo podobnych terenów, a to wszystko zależy od ludzi.
mariusz-w napisał(a):Niestety chodząc po naszych lasach, często - gęsto fakty niestety inne są.
Lidia K napisał(a):Od miesiąca nie pada więc nie ma co zmyć psich odchodów. Naprawdę w tym wypadku zmieni się dopiero wtedy na lepsze gdy zmienią się ludzie.
longtom napisał(a):Lidia K napisał(a):Od miesiąca nie pada więc nie ma co zmyć psich odchodów. Naprawdę w tym wypadku zmieni się dopiero wtedy na lepsze gdy zmienią się ludzie.
Nie jest ich dużo, może 5 może 10%, ale przybywa ludzi którzy idą z psem a w ręku woreczek foliowy niosą.
Crayfish napisał(a):W ostatnim odcinku ani śladu jesieni we wrześniowych Dolomitach.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe