mariusz-w napisał(a):Przestają działać niektóre mniej popularne wyciągi, kolejki ...
Mam wrażenie, że to nie jest dla niego przeszkoda, a nawet, w pewnym sensie, zaleta
weldon napisał(a):mariusz-w napisał(a):Przestają działać niektóre mniej popularne wyciągi, kolejki ...
Mam wrażenie, że to nie jest dla niego przeszkoda, a nawet, w pewnym sensie, zaleta
Franz napisał(a):Widzę, że poświęciłeś tej odsłoniętej pogmatwanej rzeźbie nawet więcej uwagi, niż ja.
Fajna jest.
plavac napisał(a): Już teraz dzięki za trud relacji ...
plavac napisał(a):Czy to przypadek, że podobnie jak rok temu rozpoczynacie dolomitowe przygody od geologii/prehistorii ?
mariusz-w napisał(a):Trudno, po prostu będzie trzeba któregoś dnia zrobić poprawkę, zdobywając ten punkt inną trasą.
mariusz-w napisał(a):Zadowoleni z osiągnięcia przełęczy Passo San Nicolò (2398 m n.p.m. ) kierujemy się do leżącego na niej schroniska.
Wchodzimy do środka, by się trochę schronić przed wiatrem i oczywiście wzmocnić kawą i piwem.
CROberto napisał(a):... - na każdej widoki jakie lubię....padło na pierwszą - oj powędrował bym tą ścieżką
dangol napisał(a):Po prostu pięknie ...
plavac napisał(a):Żebyś mnie teraz widział Usadowiony na kanapie, z laptopem na kolanach, w ciszy śpiącego domu, wędruję razem z Wami czytając fragment tekstu -a potem biorę przed oczy Tabacco 06 , odpalam podświetlaną lupę i krok za krokiem przemierzam poziomicami szlak nr 608 ... Jakbym tam był ...
plavac napisał(a):Cóż, że widoki ograniczone ... Za ścianą chmur - nieznane, tajemnicze piękno - nadal między ustami a brzegiem pucharu ...
Za to ciepło i nastrój schroniska - namacalne, tak dobrze znane, takie miłe ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe