Czy tak ma mniej więcej ta trasa wyglądać?? (chodzi mi o jej górną część - objazd Słowenii znam, dalej też trafię)
http://www.tinyurl.pl?nDuDVQa7
FUX napisał(a):Nie używam Automapy...
Nie możesz wpisać punktów via? Ew. powgrywaj trasę podzieloną na mniejsze odcinki.
Uwierz, że są tylko dwa miejsca, gdzie można się zamotać i to wracając.
W Wiedniu, żeby nie trafić do Bratysławy i kierować się na Brno.
Drugie w Brnie, aby nie władować się do miasta. Miejsce w okolicy marketów, jak sa rozwidlenia dróg. Zasada trzymać się środka, ale bardziej prawej strony; później krótkie zwiedzanie miasta.
Tak się zagadałem w lutym.
Resztę kierować się na duże miasta.
sviva napisał(a):Czy tak ma mniej więcej ta trasa wyglądać?? (chodzi mi o jej górną część - objazd Słowenii znam, dalej też trafię)
http://www.tinyurl.pl?nDuDVQa7
FUX napisał(a):Na tej trasie naprawdę sztuką się zgubić...
robo111 napisał(a):Wczoraj znowu nasza dyrekcja dróg krajowych i autostrad przesunęła termin otwarcia do użytku A 1 do Gorzyczek, tym razem na koniec lipca. Obiecywali że będzie przed Euro. Ja miałem nadzieję, że nią pojadę na wakację wybieram się na początku lipca. Może w ogóle nie otworzą mają tam problemy z jednym mostem. U nas wszystko możliwe. Chyba znowu pojadę przez Słowację.
Bosm@n napisał(a):Mariusz1 napisał(a):Ale te 180 km zrobisz w trochę ponad godzinę i cały czas autostrada
no ale płatne będzie do Gliwic - nie wiem ile, ai paliwa więcej:-)
sviva napisał(a):Bosm@n napisał(a):Mariusz1 napisał(a):Ale te 180 km zrobisz w trochę ponad godzinę i cały czas autostrada
no ale płatne będzie do Gliwic - nie wiem ile, ai paliwa więcej:-)
koszt 1 km będzie wynosił zgodnie z zapowiedziami (a politykom nie wierzę... zboczenie politologa ) 10 groszy, więc nie majątek. Trasa spokojna, ekonomiczna bo prędkość stała, kierowca się nie zmęczy i nie zdenerwuje traktorami, które będzie musiał wyprzedzać. Ja się przekonałem do tej trasy i raczej na pewno pojadę autostradą.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi