Wszystkie moje dzieci znają się - lepiej lub gorzej - na grzybach i je zbierają. Cóż - nie mają tego po mnie...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Wszystkie moje dzieci znają się - lepiej lub gorzej - na grzybach i je zbierają. Cóż - nie mają tego po mnie...
Franz napisał(a): Wszystkie moje dzieci znają się - lepiej lub gorzej - na grzybach i je zbierają. Cóż - nie mają tego po mnie...
romuald22 napisał(a): Ale we wpisach Dangol wyczuwam jakiś smutek. Coś o upływającym czasie wspomniała.
dangol napisał(a):Ostatnie problemy zdrowotne (na szczęście już jest dobrze ) uzmysłowiły mi, jak ten czas szybko upływa i że nie wiadomo, ile go jeszcze mamy . Trzeba więc należycie wykorzystać nadchodzące dni!
wiola2012 napisał(a):Oglądając zdjecia potraw z kurkowych zbiorów uruchomił mi się ślinotok , ale bliskiego spotkania ze żmiją nie chciałabym nawet za przyczepę kurek .
wiola2012 napisał(a): Nie powinniśmy marnować cennego czasu na złość, gniew, złe emocje i bezsensowne siedzenie przed TV. Gdzieś przeczytałam: lepiej się wstydzić swoich szaleństw niż żałować, że się nie szalało