Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Doktor Leon

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
M.
Croentuzjasta
Doktor Leon

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 28.07.2005 15:43

Kto jeszcze widział w HRT program o podwodnej Chorwacji?Efektowny,ciekawy,chętnie bym go zobaczył po polsku.Zwłaszcza,że częściowo rzecz dzieje się nad wodą i przekazywane są ciekawe informacje.Widoki rzecz jasna piękne jak...cała Chorwacja.
Na końcu wśród chyba konsultantów filmu jeden profesor i dwóch doktorów sc.,jeden z nich to niejaki Leon G.
Leon pochwal się,albo powiedz,że prosek mi się na oczy rzucił! :D
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 29.07.2005 10:28

M. napisał(a):Kto jeszcze widział w HRT program o podwodnej Chorwacji?Efektowny,ciekawy,chętnie bym go zobaczył po polsku.Zwłaszcza,że częściowo rzecz dzieje się nad wodą i przekazywane są ciekawe informacje.Widoki rzecz jasna piękne jak...cała Chorwacja.
Na końcu wśród chyba konsultantów filmu jeden profesor i dwóch doktorów sc.,jeden z nich to niejaki Leon G.
Leon pochwal się,albo powiedz,że prosek mi się na oczy rzucił! :D

No film oglądałem :P . Leciał jakoś tak po południu, bezpośrednio po wiadomościach. Akurat trafiłem na Mljet i Kornati :)

Pozdrowienia
RAfał
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 30.07.2005 11:23

dr.sc. Leon G
aquaculture, new species in mariculture, fish reproduction, cryopreservation of fish gamets
Chorwacji gratulujemy Leona.
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 08.08.2005 20:26

Coś znalazłem.
www.hrt.hr/htv/emisije/hrpodmorje/index2.htm
Oglądam sobie i słucham Narodni Radio.Tak lubię. :)
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 14.12.2005 21:40

..Hrvatsko podmorje znowu jest na HRT wtorek 9:30 pierwszi program Bendo odcinki Hvar, Mljet, Lastovo, Cres, Goli itd....
Milego oglandania......
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 15.12.2005 08:05

A ja mam techniczne pytanie laika.
W jaki sposób oglądacie HRT - przez satkę ?
Na jakim satelicie jest emitowany program - może przestawię swoją antenę.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 15.12.2005 08:22

Jest na cyfrze+ ale jaki to satelita nie wiem. Niestety sygnał cyfrowy HRT czesto koduje (nie wiem po co) ale przy analogowym kodowanie raczej nie wchodzi w grę.
pozdraVki :)
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 24.02.2006 23:02

Hrvatsko podmorje dostalo nagrode gazeti Vjesnik za najlepszy film dokumentalni....
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 27.02.2006 00:05

Całkiem zasłużenie.Gratulacje!
Szkoda,że któraś z polskich telewizji jeszcze nie wpadła na pomysł,żeby nam to pokazać.

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...