borkows napisał(a):Odświeżam temat z pytaniem.
W czerwcu, niestety ostatni weekend czerwca ruszamy. Wiem, że termin nie najszczęśliwszy (prawie wszyscy wtedy jadą), ale inaczej się nie dało. Więc tak, mamy rezerwację kwatery w Orebic od 27.VI i moje pytanie, czy trasa o której napisał kolega @spartan, czyli okolice Wa-wy (już kierunek południowy) - Cieszyn - Bratysława - Graz - Zagrzeb - autostrada A1 - Ploce i dalej się zobaczy prom/ przejazd lądem (raczej ta opcja), jest do pokonania przez dwóch kierowców bez noclegu w miarę w rozsądnym czasie i w tym terminie oczywiście? Dodam, że obydwaj kierowcy doświadczeni ...
Jedziemy autem, które ze względu na swoją charakterystykę ($x4) i obciążenie (w sumie jedzie nas 4 dorosłych i dziecko) raczej nie będzie jechało więcej jak 130 km/h.
Wstępny plan jest ruszyć z domu ok 17 i na miejsce dotoczyć się na 15-16 Możliwe?
FUX napisał(a):Możliwe, lecz hardkorowe...
borkows napisał(a): i moje pytanie, czy trasa o której napisał kolega @spartan, czyli okolice Wa-wy (już kierunek południowy) - Cieszyn - Bratysława - Graz - Zagrzeb - autostrada A1 - Ploce i dalej się zobaczy prom/ przejazd lądem (raczej ta opcja), jest do pokonania przez dwóch kierowców bez noclegu w miarę w rozsądnym czasie i w tym terminie oczywiście? Dodam, że obydwaj kierowcy doświadczeni ...
Jedziemy autem, które ze względu na swoją charakterystykę ($x4) i obciążenie (w sumie jedzie nas 4 dorosłych i dziecko) raczej nie będzie jechało więcej jak 130 km/h.
Wstępny plan jest ruszyć z domu ok 17 i na miejsce dotoczyć się na 15-16 Możliwe?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi