Bocian napisał(a):Wydaje mi się, że normalnie za tunelem w prawo i spoko... Ale na sto posto to chyba mkm Ci odpowie.
Chyba się już urlopuje , 2 dni nie ma go na forum
yskyerka napisał(a):Torac napisał(a):Jak dojechać do Podobuće?Mam na mapce jakieś szlaki ale nie wiem czy to jest przejezdne.
Mniej więcej 8 km przed Orebicem po ciągu zakrętów jest zakręt w lewo, jest znak Podobuce, Borje. W dzień nie przegapisz, w nocy może być ciężej. Droga jest asfaltowa, dobra tyko miejscami zakręcona, ostre zakręty.
yskyerka napisał(a):Ja innej drogi do Podobuce nie znam. I szczerze mówiąc pierwsze słyszę o innej ale wszystko możliwe.
O jakim tunelu Wy mówicie? Bo jeśli o tym o którym myślę to rzeczywiście droga jest ale zdaje się, że piesza.
Torac napisał(a):noyle napisał(a):Bocian napisał(a):Wydaje mi się, że normalnie za tunelem w prawo i spoko... Ale na sto posto to chyba mkm Ci odpowie.
A to zależy skąd pojadą, bo jak z Orebica to w sumie też w prawo
tylko dużo wcześniej niż tunel
Od strony Polski
Torac napisał(a):Myślałem o takim szlaku
Popova - Trstenik - Dingać - Podobuće?
Co Wy na to
Bocian napisał(a):Torac napisał(a):Myślałem o takim szlaku
Popova - Trstenik - Dingać - Podobuće?
Co Wy na to
Kiedyś jechałem od strony Orebića i w okolicy Mokalo chyba jest ten zjazd w prawo o którym tu jest mowa. Pojechałem tam licząc na to, że dojadę do Dingač ale w pewnym momencie w jakiejś osadzie ludzkiej droga tak się zwęziła, że samochód nie przeszedł i wróciliśmy do głównej drogi... Może to było już w Podobuče...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi