Witaj,wyrazy współczucia że z warszawy,nie wiem o co chodzi w twoim pytaniu,bo odpowiadając wprost to samochód osobowy(najpopularniejszy i najbardziej dostępny srodek lokomocji w 2006r.)dalej autobus,pociąg,statek,samolot,furmanka,rower.mirekkk:) napisał(a):Zamierzam pierwszy raz wybrać sie do Chorwacji dokładnie na wyspe Pag.Jakie sa środki transportu?Jestem z Warszawy.
szaki17 napisał(a):Witaj,wyrazy współczucia że z warszawy,nie wiem o co chodzi w twoim pytaniu,bo odpowiadając wprost to samochód osobowy(najpopularniejszy i najbardziej dostępny srodek lokomocji w 2006r.)dalej autobus,pociąg,statek,samolot,furmanka,rower.mirekkk:) napisał(a):Zamierzam pierwszy raz wybrać sie do Chorwacji dokładnie na wyspe Pag.Jakie sa środki transportu?Jestem z Warszawy.
No widzisz i masz wolny wjazd do CROAmonek napisał(a):szaki17 napisał(a):Vanem też można ale tylko zielonym.
Dzięęęęki - tak się składa że moja Prevka jest zielona
Lastovo napisał(a):Inicjator wątku zadał pytanie i znikł..... Pewno zapomniał, że pytał.
A jeśli mowa o podróży na Pag autokarem, to najlepiej autokarem z Polski do Zadaru i tam przesiadka na lokalny autobus. Autobusy z Zadaru na Pag kursują kilka razy dziennie.
Pozdrawiam
Lastovo
http://www.lastovo.prv.pl - (niegdyś) zapomniana wyspa Chorwacji