Hejka Niedźwiad,
Split - Supetar czy Makarska - Sumartin, z tego, co pamiętam to cena taka sama (może 2-3 kuny różnicy). Tyle tylko, że więcej za autostradę zapłacisz dojeżdżając do Makarskiej, ale to też grosze. Jeżeli chodzi o Brelę, to się odezwę
zack napisał(a):Hejka Niedźwiad,
Split - Supetar czy Makarska - Sumartin, z tego, co pamiętam to cena taka sama (może 2-3 kuny różnicy). Tyle tylko, że więcej za autostradę zapłacisz dojeżdżając do Makarskiej, ale to też grosze. Jeżeli chodzi o Brelę, to się odezwę
zack napisał(a):Odnośnie parasailing - nie pomogę
Ale coś tam od czasu do czasu pozamaczam łepetynę z maska i rurką. Ja jeżdżę zawsze w czerwcu i ludzi jest jak na lekarstwo także rybki pływają przy brzegu i są dobrze widoczne. Rafy to ja widziałem tylko w TV na Karaibach i takich to ty nie znajdziesz w Chorwacji Owszem, są koralowce, muszelki, kraby, raki i inne ustrojstwa i jak dla mnie, szarego człowieczka, zobaczyć tą faunę i florę na własne oczy - bezcenne. Może kiedyś będą i Karaiby
Na chwilę obecną zachwycam się i zachłystuję Chorwacją i jej bogactwem, bo wg mnie - jest czym się zachwycać dla mojego "bałtykowego" pokolenia
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi