jabol_ek napisał(a):martini444 napisał(a):jabol_ek napisał(a):a trzeba aż na 1 miesiąc kupować ?? Jade na ok 10 dni więc może są jakieś jeszcze inne wersje winiety ?? i jeszcze jedno pytanie , jak macie ceny winiet jadąc przez czechy , austrie i słowenie to napiszcie proszę to sobie to oblicze ile mnie wyjdzie taki przejazd. Bo koszt winiety wyliczonej na stronie podanej powyżej już mi sie nie zgadza ok 27 euro
Słowenia ma 7 dni albo 1 miesieczne... wycwanili sie bo w zeszlym roku mieli jeszcze 14 ale w tym roku wycofali....
czechy 50 zł
austria 55 zł
słowenia 144zł
ja tyle placiłem..... odstapie Ci na słowenie za free bo mam do 25 lipca ale musiałbys sobie odkleic jakos
od jutra do poniedziałku jestem na rybach na Przeczycach, mam tam przyczepe kempingową wiec zapraszam pomoge Ci jakos.... naklejka bedzie na srebrnym Toledo na rejestracjacch SM.....
he suszarka od drugiej strony i jazda powinna się odkleić akurat w Mysłowicach mieszkałem przez 20 lat więc myślę że znalazł bym gdzie mieszkasz żeby przyatakować twoje auto z suszarą