mawar33 napisał(a):Witam
Ja co roku do Cro z ubezpieczeniem w Warcie. Ważne dla mnie że nie muszę w razie czego za nic płacić na miejscu tylko dzwonie i pani dalej mną kieruję, czy mam gdzieś podjechać czy lekarz dojedzie do mnie, rozlicza sie ubezpieczyciel.
Bocian napisał(a):Też tak myślałem a jednak tak nie było. W Austrii zimą. Musiałem zapłacić i dostałem zwrot w PL.
caliberka napisał(a):Bocian napisał(a):Też tak myślałem a jednak tak nie było. W Austrii zimą. Musiałem zapłacić i dostałem zwrot w PL.
A ja właśnie wykupiłam ubezpieczenie rodzinne w PZU i tam jest tak ,ze nigdzie nie płacisz na podstawie ubezpieczenia lekarz czy szpital rozlicza się z PZU czyli kaska zostaje nam jakby co w kieszeni Trzeba sie tylko skontaktować szybciutko telefonicznie z PZU i podają ,gdzie w Chorwacji w twoim rejonie można się udać do szpitala lub lekarza ,który również komunikuje się po Polsku . Maja w Chorwacji mnóstwo umów po podpisywanych ze względu na nawał Polaków .
Podam może jak to ubezpieczenie wychodzi finansowo i co zawiera "
Ubezpieczone: 4 osobowa rodzina ,wiek 44,42,21,16 lat na 12 dni
Każdy z nas jest ubezpieczony na 160,000 zł (koszty leczenia) w tym również mamy jakby co: transport helikopterem do Polski,OC I NNW
Koszt polisy to 193 zł . Chyba to niewiele jak na to ,że za wizytę u lekarza trzeba jakby co zapłacić co najmniej 200 zł
Mąż się śmieje ,że jak nie wykorzystamy ,to może na koniec poleczymy sobie zdrowe zęby ..tak na zaś ...hahahaha
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne