Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dodatkowe 40 km autostrady

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.12.2008 09:36

wczoraj jechałem do W-wy. Na trasie Lublin-W-wa jest 11 fotoradarów, pewnie 9/10 nie działa , ale który nie wiadomo bo często zmieniają, do Garwolina 3 nieoznakowane "sreberka" (tak się nazywa u nas nieoznakowane ople z wideorejestratorami) no obwodnicy granatowe kombi z kamerką, a żeby było mało jak zwykle przed Wiązowną chłopaki z ręczną suszarką -no paranoja. To tylko 150 km...... A zatem jak można nie pomarzyć o takich drogach...
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.12.2008 09:38

Ale Lubeski u nas za 50 lat też takie będą... :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.12.2008 09:48

Judash napisał(a):Wakacje sie zblizaja, a jak tam autostrada w Chorwacji, czy drogowcy chorwaccy nas czyms milym zaskocza ;)?

Zaskoczą nas ....termonowym zakończeniem prac. Jak dla nas to przecież abstrakcja.
Obrazek

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.12.2008 09:52

alessandro1977 napisał(a):Ale Lubeski u nas za 50 lat też takie będą... :lol:

to ja już będę w drugim wymiarze he he .....za 50 lat.... widać że chłopaki wczoraj popili :wink: :wink: Jacek-termonowy a Marcin -lubeski he he he
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.12.2008 10:02

lubelski napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Ale Lubeski u nas za 50 lat też takie będą... :lol:

to ja już będę w drugim wymiarze he he .....za 50 lat.... widać że chłopaki wczoraj popili :wink: :wink: Jacek-termonowy a Marcin -lubeski he he he

:lool: :lool: :lool: ... to Ci się udało....ja akurat długo ślęczałem nad skrótami meczów Ligi Mistrzów 8O
Lepiej jednak będę mówił Andrzej :D
Ostatnio edytowano 11.12.2008 10:06 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.12.2008 10:06

A ja wczoraj byłem na piłce i jestem zakwaszony :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.12.2008 10:08

JacYamaha napisał(a):A ja wczoraj byłem na piłce i jestem zakwaszony :)

Jak widzisz Jacek - Andrzej od razu wyczaił, że jesteśmy nie w pełni dyspozycyjni... :twisted:
Do czego nas ta piłka prowadzi... 8O
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 11.12.2008 10:51

Już prawie gotowe do Ravče...
można poczytać
Pozdrawiam

dopisane:
a tu świeże wieści o obwodnicy Rijeki
Ostatnio edytowano 11.12.2008 11:37 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.12.2008 11:22

faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 11.12.2008 11:31

Janusz Bajcer napisał(a):Link Kasi troszkę spolszczony :lol:

"Że wilki, lisy, dziki i inne firmy mogą nadal szwendać w taki sposób, aby były wykorzystywane" :lol: :lol: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.12.2008 11:39

faziolot napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Link Kasi troszkę spolszczony :lol:

"Że wilki, lisy, dziki i inne firmy mogą nadal szwendać w taki sposób, aby były wykorzystywane" :lol: :lol: :lol:

Translator troszkę :wink: niedokładny i czasem wychodzą komiczne tłumaczenie :lol: :lol: :lol: ale sens można zrozumieć.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.12.2008 11:56

Aż miło patrzeć jak posuwają się prace
Dr Seselj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dr Seselj » 11.12.2008 16:25

Warto również dodać, iż do kwietnia przyszłego roku będzie oddany odcinek autostrady Djakovo - Osijek.
W ten sposób jadący przez Węgry, Slawonię i BiH odcinek od Osijeka do zjazdu na przejście gr. Slavonski Samac będą mogli pokonać autostradą.

http://www.poslovni.hr/89653.aspx
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.12.2008 12:02

Któregoś dnia na forum pochwaliłem prace prowadzone koło Bolesławca...chyba jednak przedwcześnie :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.12.2008 10:55

a już myślałem Marcin że choć w Twoich stronach coś się ruszyło a tu okazuje się że na zachodzie też bez zmian......
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

dodatkowe 40 km autostrady - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone