Dla nowicjuszy to dobra propozycja. Dla starej gwardii - lepiej kupić karlovacko za to
Pozdrav
slapol napisał(a):Może niechcący popsułem radość z zakupu tym co wydanie nabyli ...ale jeśli to prawda o nieaktualnościach (a nie mam podstaw, żeby w Wasze wypowiedzi wątpić), to moim zdaniem...przegięli z tym dodatkiem ...innymi słowy - jak autostrada tylko do Karlovaca....to oddajcie toto do kiosku...
Ja dodam 25zł i na zlocie idziemy do baru.slapol napisał(a):czyli jestem do przodu 25 zeta....ma ktoś jakiś pomysł jak to zagospodarować
Jacunio napisał(a):Nie przesadzajmy z tymi nieaktualnymi mapami - w przewodniku mapka jest po to, żeby delikwent wiedział gdzie jest jakie miasto. A do podróżowania kupuje się porządne mapy albo atlasy samochodowe.
Moim zdaniem warto kupić bo wydanie ładne a informacje dość aktualne - dział "Współczesność" kończy się informacją o rozpoczęciu negocjacji w 2005 roku w kwestii dołączenia cro do Unii Europejskiej.
PozdraV
J.
Rysio napisał(a):krakuscity napisał(a):Ja dodam 25zł i na zlocie idziemy do baru.slapol napisał(a):czyli jestem do przodu 25 zeta....ma ktoś jakiś pomysł jak to zagospodarować
No to już mamy 75 zeta (to brzmi teraz trendy )