dobre biuro podróży do Hiszpanii
napisał(a) nikiel » 12.04.2012 21:38
Witam
jeżeli chodzi o "dobre" biuro podróży, to może być różnie. Jest to pojęcie baaaardzo względne. Jeździłem z kilkoma, naprawdę różnymi biurami i różne dziwne sprawy się działy podczas tych naszych wypadów. Opinie mogą być naprawdę krzywdzące i to w dwie strony. Raz w Czarnogórze, gość zrobił rezydentowi potworną aferę o podarte prześcieradło (mocno powiedziane - była mała dziurka). Kolejnym razem w Bułgarii wczasowicze spóźnili się na odjazd 2 godziny, więc kierowca ruszył bez nich. Łapali nas stopem i mieli olbrzymie wyrzuty, iż ruszyliśmy bez nich. Z Grecji mieliśmy odjechać o 17.00, wyjechaliśmy o 23.00. Takich przygód trochę było, ale najważniejsze jest nastawienie. Niekiedy czytając opinie o biurach przed wyjazdem, wielu pewnie by zrezygnowało, jednak poza niewielkimi niedogodnościami, nie było aż taaak drastycznych przygód.
Wyjazd do Hiszpanii opisywałem tutaj:
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=35344&postdays=0&postorder=asc&start=0
Jak się doczytacie wyjazd organizowało pewne poznańskie biuro podróży, które mogę polecić pod każdym względem. Z tego co wiem w 2009 r zdobyło nawet laur konsumenta. Pisaliście iż wyjazd miałby nastąpić z zach-pom. My wyjeżdżaliśmy ze Szczecina, więc chyba odpowiada Waszym wymaganiom
Jeżeli zaś chodzi o w miarę tani wyjazd do Hiszpanii, to teraz, bez wcześniejszej rezerwacji, no cóż może być różnie.
Jeżeli chcecie dokładne namiary na biuro:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam