Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dobre biuro podrózy do Hiszpanii

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 11.04.2012 19:28

czy moglibyscie polecic dobre biuro podrózy ktore robi wyjazdy do Hiszpanii.Matka chce zeby było slońce, plaza i morze i dobry w miare hotel.tak jak w ,,Pamiętnikach z wakacji'' :D podróz samolotem Chciałaby pojechac wrzesień ,pażdziernik.Mozecie cos polecic.
Ostatnio edytowano 25.04.2012 20:40 przez dallaska, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 11.04.2012 22:12

Biuro Podróży "Zorro" :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 12.04.2012 11:43

sam jestes zorro
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 12.04.2012 11:55

Wszystkie duże biura organizują wyjazdy do Hiszpanii.
Z tego co pamiętam ze Szczecina nie latają tanie linie jak Wizz czy Ryan, ale do Berlina masz bliziutko, więc to dobra opcja.

Ja na Twoim miejscu skorzystałbym z okazji, pojechał połazić po Berlinie i przejrzał ich oferty.

Pozdrawiam.
8)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.04.2012 13:08

dallaska napisał(a):sam jestes zorro

Działa też Biuro Podróży "Garsija"
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 12.04.2012 19:39

darek1 napisał(a):
dallaska napisał(a):sam jestes zorro

Działa też Biuro Podróży "Garsija"

Ja bym wolal zorro,bezpieczniejsze :wink:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 12.04.2012 22:02

berlin odpada bo nie mamy samochodu
czy mozna pisac na forum nazwy biur?znam pare duzych biur ale niestety niektóre kolezanki nacieły sie na nich.chciałabym bezpiecznie wyjechaci w miare tanio.dla matki najwazniejszy hotel i lezakowanie w słoncu.Byliscie gdzies co mozna polecic,zwiedzania nie musi byc ,wystarczy lezakowanie nad morzem,no nie wiem Costa brava czy inne?
nikiel
Croentuzjasta
dobre biuro podróży do Hiszpanii

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikiel » 12.04.2012 22:38

Witam
jeżeli chodzi o "dobre" biuro podróży, to może być różnie. Jest to pojęcie baaaardzo względne. Jeździłem z kilkoma, naprawdę różnymi biurami i różne dziwne sprawy się działy podczas tych naszych wypadów. Opinie mogą być naprawdę krzywdzące i to w dwie strony. Raz w Czarnogórze, gość zrobił rezydentowi potworną aferę o podarte prześcieradło (mocno powiedziane - była mała dziurka). Kolejnym razem w Bułgarii wczasowicze spóźnili się na odjazd 2 godziny, więc kierowca ruszył bez nich. Łapali nas stopem i mieli olbrzymie wyrzuty, iż ruszyliśmy bez nich. Z Grecji mieliśmy odjechać o 17.00, wyjechaliśmy o 23.00. Takich przygód trochę było, ale najważniejsze jest nastawienie. Niekiedy czytając opinie o biurach przed wyjazdem, wielu pewnie by zrezygnowało, jednak poza niewielkimi niedogodnościami, nie było aż taaak drastycznych przygód.
Wyjazd do Hiszpanii opisywałem tutaj: https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=35344&postdays=0&postorder=asc&start=0
Jak się doczytacie wyjazd organizowało pewne poznańskie biuro podróży, które mogę polecić pod każdym względem. Z tego co wiem w 2009 r zdobyło nawet laur konsumenta. Pisaliście iż wyjazd miałby nastąpić z zach-pom. My wyjeżdżaliśmy ze Szczecina, więc chyba odpowiada Waszym wymaganiom ;) Jeżeli zaś chodzi o w miarę tani wyjazd do Hiszpanii, to teraz, bez wcześniejszej rezerwacji, no cóż może być różnie.
Jeżeli chcecie dokładne namiary na biuro: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 13.04.2012 09:16

a mozesz nikel tutaj na forum napisac nazwe biura :DPrzeczytałam Twoją relacje ale nazwy nie znalazłam :) chcialabym zeby były takie palmy jak na Twoim zdjeciu.chce sprawdzone biuro to bedzie dla mojej mamy pierwsza taka podróż :Da Wy mówiliscie region do którego chcecie jechac czy tylko ze ma byc Hiszpania?ja nie znam Hiszpanii ale matka chce tylko hotel morze plaza no i moze wieczorem jakies tance w hotelu.
Ostatnio edytowano 13.04.2012 21:45 przez dallaska, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.04.2012 14:07

Podałem dwa biura turystyczne i żadnego podziękowania od Dallaski nie widze 8O
nikiel
Croentuzjasta
dobre biuro podróży do Hiszpanii

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikiel » 13.04.2012 20:33

dallaska

Poszło na Twojego maila :)
Temcza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Temcza » 13.04.2012 20:49

dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 13.04.2012 21:47

dziękuje kolegom za pomoc :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.04.2012 13:26

dallaska napisał(a):dziękuje kolegom za pomoc :D

Proszę bardzo.
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 25.04.2012 20:44

wybierzemy cos samolotem autokar to za długa podróz :D
Następna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies