Kapitańska Baba napisał(a):Niesamowite drzewo!!
To drzewo też zrobiło na nas wielkie wrażenie.
I w ogóle całe miasto Korfu jest fantastyczne.
Fajnie że udało Wam się przed wylotem zobaczyć to miasto.
wiola2012 napisał(a):Tak, dlatego polecam całą wyspę mojemu zielonolubnemu synowi... i z perspektywy czasu stwierdzam, że Korfu coś w sobie ma i jeszcze z raz tam pojadę.
Mogą zrobić sobie wesele pod gołym niebem, pogoda pewna. Kilka lat temu, w Pardze, obserwowaliśmy najpierw orszak weselny, później gości, jak płynęli do kościółka na łódkach. Nie wiem dlaczego chcieli wziąć ślub akurat
Tak, dlatego polecam całą wyspę mojemu zielonolubnemu synowi... i z perspektywy czasu stwierdzam, że Korfu coś w sobie ma i jeszcze z raz tam pojadę.
megidh napisał(a):To drzewo też zrobiło na nas wielkie wrażenie.
I w ogóle całe miasto Korfu jest fantastyczne.
Fajnie że udało Wam się przed wylotem zobaczyć to miasto.
piotrf napisał(a):wiola2012 napisał(a):Tak, dlatego polecam całą wyspę mojemu zielonolubnemu synowi... i z perspektywy czasu stwierdzam, że Korfu coś w sobie ma i jeszcze z raz tam pojadę.
I to jest bardzo słuszna koncepcja , której się warto trzymać , jeśli nie w tym , to w przyszłym roku![]()
Pozdrawiam
Piotr
pomorzanka zachodnia napisał(a):Piękne miasto jako bonus na koniec. No i fajnie że spotkaliście się na każdym kroku z przyjaznym traktowaniem.
"piotrf"]Czym byłoby miasto Korfu bez morza . . . ładnym , ale zupełnie innym miastem![]()
Laika to piękny jacht![]()
To ja tak jestem znużona pływaniem statkami....patrzenie się w taflę morza nudzi mnie po kilkunastu minutach....Kapitańska Baba napisał(a):Tak samo jak nie dla nas długie wędrówki po mieście i oglądanie każdego budynku czy kamienia.
Zaskoczył mi ten wpis o droższej podróży.... Od Was do Chorwacji, nocleg w trasie, parkowanie to ok 1500-1800 zł. Po ile kupiłaś loty, że lot wyszedł Cię drożej?Kapitańska Baba napisał(a):Co do kosztów – urlop w Grecji był droższy niż w Cro – droższy czarter, droższa podróż.
piekara114 napisał(a):To ja tak jestem znużona pływaniem statkami....patrzenie się w taflę morza nudzi mnie po kilkunastu minutach.....Kapitańska Baba napisał(a):Tak samo jak nie dla nas długie wędrówki po mieście i oglądanie każdego budynku czy kamienia.