napisał(a) megidh » 04.10.2024 19:21
Kapitańska Baba napisał(a):Jesteśmy w Ionian Arches Hotel.
Hotel wygląda na bardzo fajny.
A wiesz, że codziennie przejeżdżaliśmy obok tego hotelu.
Kapitańska Baba napisał(a):Za noc ze śniadaniem płacimy 289 zł.
67 euro za cztery osoby, śniadanie, basen, wifi, klimatyzację – moim zdaniem to bardzo dobra cena.
Za warunki, jakie oferuje ten hotel, cenę mieliście naprawdę super. Chociaż inni już sprawdzili, że ta cena już mocno skoczyła w górę.
Ale mnie interesuje końcowe podsumowanie wydatków (z lotem, wyżywieniem, ubezpieczeniem, dojazdem z i na lotnisko). Chciałabym porównać, jak na ich tle wypadnie mój wyjazd na wyspę Korfu w podobnym terminie z BP. Według mnie nasz wyjazd był bardzo korzystny cenowo, ale może się mylę.
Kapitańska Baba napisał(a):Pity są ogromne i przepyszne.
Bo greckie pity są świetne. Dobrym burkiem w Chorwacji nie pogardzę, ale na dłuższą metę nie dam rady ich jeść, ze względu na ich tłustość. A gyros mogę jeść na okrągło i mi się nie nudzi.
piekara114 napisał(a):Nie Wy jedne
tak macie z tym sprzątaniem
Chyba za dużą wagę przywiązujecie do tego sprzątania
.
mysza73 napisał(a):Co do tego papieru ... też myślałam, że to będzie "problem", ale uwierz mi Aga, że nie jest
Ja też potwierdzam, że to tylko tak źle brzmi, a w rzeczywistości można się przyzwyczaić i nie stanowi to problemu. Chociaż zdarza mi się zapomnieć o tym zakazie i niejednokrotnie papier wylądował w sedesie zamiast w koszu
.