Epepa napisał(a):Cena super! Co to alfabetu greckiego, to pomocna okazała się tu matematyka. Większość liter pojawia się na lekcjach we wzorach, równaniach. Korzystając z tego, odszyfrowałam sobie nazwy miejscowości i inne napisy, co było fajną zabawą.
Morski Pas napisał(a):Co się odwlecze...
Ciekawe jak Wam wypadnie porównanie. Grecja jest tak różna od Chorwacji.
Trajgul napisał(a):Niesamowita oferta, gratuluję. 2 lata temu płaciłem 75E za podobny skład i bez śniadań, a w tym roku 100E też bez śniadań, bez pośredników, natomiast miejscowość inna, bo Kassiopi, chyba najdroższa na wyspie. No i lipiec.
Do tego szczęście, że autobus mieliście, ja jak przylatuję to samochód muszę wypożyczyć, bo autobusy juz nie jeżdzą a poza tym musialbym się przesiadać. Inni ludzie widziałem transfer z lotniska brali.
majkik75 napisał(a):Cena za hotel jest uważam wręcz rewelacyjna Hotel też jak widać, całkiem fajny Braliście przez Booking czy bezpośrednio w hotelu?
pozdrawiam, Michał
/edit/ jak tak patrzę teraz to na Booking na lato '25 jest cena za 4 osobowy pokój 1269 To wasze 269 było po prostu rewelacją
Epepa napisał(a):Cena super! Co to alfabetu greckiego, to pomocna okazała się tu matematyka. Większość liter pojawia się na lekcjach we wzorach, równaniach. Korzystając z tego, odszyfrowałam sobie nazwy miejscowości i inne napisy, co było fajną zabawą.
majkik75 napisał(a):Epepa napisał(a):Cena super! Co to alfabetu greckiego, to pomocna okazała się tu matematyka. Większość liter pojawia się na lekcjach we wzorach, równaniach. Korzystając z tego, odszyfrowałam sobie nazwy miejscowości i inne napisy, co było fajną zabawą.
I co więcej, po kilku dniach zaczyna się odczytywać z tych napisów co nieco
pozdrawiam, Michał
piekara114 napisał(a):Hotelik super, choć cena na czerwiec 25 już nie jest przyjazna.
A literki? Kilka wyjazdów i będziesz śmigać dla mnie pomocna była liźnięta znajomość cyrylicy ( choć żadnego wschodniego języka nie znam).
Epepa napisał(a):O tak, znajomość cyrylicy też pomaga.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Macham z drugiego rzędu . Tak myślałam że to będzie Grecja, tylko zaskoczył mnie termin. No ale dzięki temu super cena. Jestem bardzo ciekawa, już banany przy drodze robią super wrażenie.