Beata W. napisał(a):Te alpejskie widoczki jak z puzzli Pięknie
Ototo, chyba se puzzelki jakieś nabendem (bo od poniedziałku pogoda ma się zwalić )
Beata W. napisał(a):Te alpejskie widoczki jak z puzzli Pięknie
mysza73 napisał(a):Ototo, chyba se puzzelki jakieś nabendem (bo od poniedziałku pogoda ma się zwalić )
mchrob napisał(a):Sorry że dopiero teraz się tu odzywam ale niedawno nadgoniłem Twoją relacje. Dzięki za te Włochy, za zdjęcia i te szczegóły w relacjach, jestem pod wrażeniem nakładu pracy związanej z tą relacją.
mchrob napisał(a):Podczas czytania wróciły wspomnienia z mojej "Grand Tour" po Włoszech, było to jeszcze w czasach fotografii analogowej i nie mam zbyt dużo zdjęć, tak więc oglądając Twoje mogłem troszkę powspominać. Mogę się tylko pochwalić że był to rok 2000 czyli Rok Święty i udało mi się zaliczyć wszystkie drzwi święte w bazylikach watykańskich.
mchrob napisał(a):Najbliższa okazja za 7 lat
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Te alpejskie widoczki jak z puzzli Pięknie
Ototo, chyba se puzzelki jakieś nabendem (bo od poniedziałku pogoda ma się zwalić )
mchrob napisał(a):Podczas czytania wróciły wspomnienia z mojej "Grand Tour" po Włoszech, było to jeszcze w czasach fotografii analogowej i nie mam zbyt dużo zdjęć, tak więc oglądając Twoje mogłem troszkę powspominać. Mogę się tylko pochwalić że był to rok 2000 czyli Rok Święty i udało mi się zaliczyć wszystkie drzwi święte w bazylikach watykańskich.
walp napisał(a):Wizyta w Rzymie podczas Roku Jubileuszowego, to na pewno dodatkowe przeżycie.
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Te alpejskie widoczki jak z puzzli Pięknie
W popularnym sklepie na B.... ostatnio ładne widoczki były
A z tą pogodą to nie czaruj proszę Cię
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Te alpejskie widoczki jak z puzzli Pięknie
W popularnym sklepie na B.... ostatnio ładne widoczki były
A z tą pogodą to nie czaruj proszę Cię
Zajrzę do tego sklepu
Czy Ty mnie za czarownicę uważasz
walp napisał(a):oraz naklejkę na szybę, czyli die Glocknerstraßen-Vignette, o której jeszcze wspomnę.
walp napisał(a):Na odcinku niespełna 50 kilometrów, pokonuje się różnicę poziomów wynoszącą 1766 metrów!
walp napisał(a):W końcu ukazuje nam się najwyższy dostępny punkt tej wysokogórskiej drogi - Edelweissspitze.
(...)
I pytanie, czy uda nam się tam wjechać naszym "bolidem"? Dodam, że ten punkt nie leży na trasie, to jest wycieczka fakultatywna.