Franz napisał(a):walp napisał(a):Z tego względu jestem zmuszony wstawić zdjęcie z Internetu.
Ja też tam nie miałem najlepszej pogody.
No dooobra CHŁOPAKI ... znaczy się ja muszem tam pojechać i obcykać ten mostek w słoneczku
mysza73 napisał(a):A się zdziwisz, bo ja Alpy mam w planie ,piekara114 napisał(a):Kiedy Ty ten mostek w swój plan Aga wciśniesz?
a nawet bardziej mój mąż, więc to już więcej jak połowa sukcesu
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):A się zdziwisz, bo ja Alpy mam w planie ,piekara114 napisał(a):Kiedy Ty ten mostek w swój plan Aga wciśniesz?
Pytanie KIEDY tam jedziesz?
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):A się zdziwisz, bo ja Alpy mam w planie ,piekara114 napisał(a):Kiedy Ty ten mostek w swój plan Aga wciśniesz?
No jak zdam matury przecie ...
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):A się zdziwisz, bo ja Alpy mam w planie ,piekara114 napisał(a):Kiedy Ty ten mostek w swój plan Aga wciśniesz?
No jak zdam matury przecie ...
A mi tu pachnie jakimiś Alpami i Dolomitami na Boże Ciało
.
mysza73 napisał(a):A się zdziwisz, bo ja Alpy mam w planie ,piekara114 napisał(a):Kiedy Ty ten mostek w swój plan Aga wciśniesz?
Franz napisał(a):Ciekawostką jest też znajdujący się tam pomnik wdzięczności dla rosyjskiej armii Suworowa.
mysza73 napisał(a):No dooobra CHŁOPAKI ... znaczy się ja muszem tam pojechać i obcykać ten mostek w słoneczku
mysza73 napisał(a):... bo ja Alpy mam w planie ,
marko350 napisał(a):Też dołączam do oglądania i czytania
Mikeee napisał(a):Fajny ten most, lubię takie miejsca
piekara114 napisał(a):Czekamy Walp na Ciebie...
Beata W. napisał(a):Walp, lekko spóźniona z chęcią jadę z Wami do Włoch.
Mi się chce, więc pisz ile masz ochotę.walp napisał(a): a po drugie i tak za dużo piszę. Komu chce się to czytać?