fajnie, że przejechaliście Chiantigianą choć szkoda, że nie było czasu, aby wejść do którejś winnicy.
btw - polecam książki Dario Castagno - "Za dużo wina Toskanii" i "Za dużo słońca Toskanii".
pozdrawiam,
M
walp napisał(a):Póki co, przed nami jeszcze 9 dni relacji z wakacji A.D. 2017
Mikeee napisał(a):fajnie, że przejechaliście Chiantigianą choć szkoda, że nie było czasu, aby wejść do którejś winnicy.
Mikeee napisał(a):btw - polecam książki Dario Castagno - "Za dużo wina Toskanii" i "Za dużo słońca Toskanii".
piotrf napisał(a):walp napisał(a):Póki co, przed nami jeszcze 9 dni relacji z wakacji A.D. 2017
W tamtych rejonach 9 dni to sama przyjemność , również dla nas , śledzących Twoją relację
walp napisał(a):Miłośników Toskanii muszę niestety zmartwić, bo niedługo zmienimy region. Jednak zanim to nastąpi, kilka miejsc jeszcze odwiedzimy. Myślę, że później też będzie ciekawie.
walp napisał(a):Miłośników Toskanii muszę niestety zmartwić, bo niedługo zmienimy region. Jednak zanim to nastąpi, kilka miejsc jeszcze odwiedzimy. Myślę, że później też będzie ciekawie.
marze_na napisał(a):
A po drodze jeszcze Siena i obiecane widoki z Torre del Mangia .
ajdadi napisał(a):Mam nadzieję ,że w Sienie skończyli remont katedry...bo jak my byliśmy to trwał...ale to było parę lat temu.
piekara114 napisał(a):walp napisał(a):Miłośników Toskanii muszę niestety zmartwić, bo niedługo zmienimy region. Jednak zanim to nastąpi, kilka miejsc jeszcze odwiedzimy. Myślę, że później też będzie ciekawie.
Jak ma nie być jak TAKIE miasto nas czeka
mysza73 napisał(a):To tak jak mimarze_na napisał(a):Dla mnie dalej będzie arcyciekawie, bo mi Rzymu nigdy dość .
Mikeee napisał(a):nie czuję się zmartwiony. W końcu przed nami jeszcze tyle dni pełnych wrażeń...
marze_na napisał(a):A po drodze jeszcze Siena i obiecane widoki z Torre del Mangia .
piekara114 napisał(a):ajdadi napisał(a):Mam nadzieję ,że w Sienie skończyli remont katedry...bo jak my byliśmy to trwał...ale to było parę lat temu.
W 2015 r. wewnątrz remontu nie stwierdziłam. Rusztowań na zewnątrz też nie widziałam...
maslinka napisał(a):Wspaniały przewodnik po Florencji w Twoim wykonaniu. Wielkie dzięki! Mam nadzieję, że kiedyś wykorzystam