Witam serdecznie
Śledzę Twoją relację i pozdrawiam .
tony montana napisał(a):walp napisał(a):Włoskie autostrady nie są tanie można przyjąć średnią cenę ok. 7,8 euro/100 km.
To niestety jedna z nielicznych rzeczy, która mnie wkurza w Italii....
tony montana napisał(a):Ładnie wygląda ten basenik na campie Il Gineprino
ajdadi napisał(a):...a teraz dodatkowo byłem nawet na górze...
Iwcia77 napisał(a):Śledzę Twoją relację i pozdrawiam .
krakusowa napisał(a):"Zapuściłam śledzia" już dawno, tylko się nie odzywałam
krakusowa napisał(a):Jestem z relacją na bieżąco.
Mam nadzieję, że już niedługo zobaczę tę część Italii na własne oczy
Beata W. napisał(a):krakusowa napisał(a):"Zapuściłam śledzia" już dawno, tylko się nie odzywałam Jestem z relacją na bieżąco.
Oooo, Aniu czyżby udało Ci się Krakusa przekonać
ruzica napisał(a):Nadrobiłam, będę śledzić na bieżąco Ta część Italii też mi konkretnie chodzi po głowie, bo jest w naszym zasięgu samochodowym.Beata W. napisał(a):krakusowa napisał(a):"Zapuściłam śledzia" już dawno, tylko się nie odzywałam Jestem z relacją na bieżąco.
A co Krakus jest antyitaliano
O tym samym pomyślałam....Beata W. napisał(a):krakusowa napisał(a):"Zapuściłam śledzia" już dawno, tylko się nie odzywałam Jestem z relacją na bieżąco.
Beata W. napisał(a):No co z tego co kojarzę to jakiś taki średnio przekonany był
Co gorsza ostatnimi czasy mam w domu podobny problem
piekara114 napisał(a):Walp, tak jak podejrzewam, katedra w srodku super....
walp napisał(a):Beata W. napisał(a):No co z tego co kojarzę to jakiś taki średnio przekonany był
Co gorsza ostatnimi czasy mam w domu podobny problem
Myślę, że długo przekonywać nie będzie trzeba.
Beata W. napisał(a):Mam taką nadzieję Ale tylko pod warunkiem, że żadnych nieciekawych incydentów do wakacji w tym rejonie nie będzie No ale nic w najgorszym wypadku wylądujemy w Cro
walp napisał(a):Beata W. napisał(a):Mam taką nadzieję Ale tylko pod warunkiem, że żadnych nieciekawych incydentów do wakacji w tym rejonie nie będzie No ale nic w najgorszym wypadku wylądujemy w Cro
W ostateczności zostają relacje.
Tych włoskich ostatnio sporo na forum, od Wenecji Euganejskiej, przez Toskanię, a na Kalabrii czy Sycylii kończąc.
altezza napisał(a):Dolaczam do wyprawy
altezza napisał(a):Widoki z przeleczy przepiekne Ale mi nie starczylo by odwagi krecic sie sachochodem po tych serpentynach na takiej wysokosci