wtopek napisał(a):mejskie popierdułki jak mokka, asx czy juke można kupić żonie
To co wg. Ciebie dla męża?
dids76 napisał(a):jara napisał(a):wtopek napisał(a):mejskie popierdułki jak mokka, asx czy juke można kupić żonie
To co wg. Ciebie dla męża?
A co szukasz czegoś dla swojego
wtopek napisał(a):Stanowczo za mały....zwłaszcza dla wysokich. Kolana zahaczają o kolumnę kierownicy.
wtopek napisał(a):
Pisze o swoich wrażeniach...
yzedef napisał(a):... każdy producent ma takie auto w swej ofercie ...
yzedef napisał(a):... najgorzej chyba z tych aut co jeździłem wypada kia sportage bo bagażnik ma miniaturowy i w ogóle w środku mała jest.
wtopek napisał(a):... ale większość z nich ludzie kupują w wersji z napędem na 2 koła....wychodzi taniej, ale bojowo-"terenowy" wygląd zostaje
ołowiany napisał(a):Przyznam, że ledwo się powstrzymałem przed złośliwym postem
MRK napisał(a):Edit odnośnie wymiarów. Taka ciekawostka...
ASX i Outlander robione są na tej samej podłodze. W przypadku Outlandera nikt nie powie, że mało miejsca . Kolejny kumpel, tez jakiś tydzień po mnie odbierał Outlandera. Jeśli chodzi o miejsce z przodu... to samo, co u mnie.
BTW... Ten kumpel, który kupił kaszkaja, a wziął sobie wersje totalnie wypasioną i ten, który kupił sobie Outlandera, ale 2WD, zapłacili taką samą cenę, czyli 95k.
wtopek napisał(a):
220 nie mam, ale sporo ponad 180 i w ix35 i w ASX cyło mi ciasno, a kolana obijały się o kolumne kierownicy.
W przypadku otlandera te dcodatkowe 30cm robi bardzo dużo, zwlaszcza jeśli chodzi o przestarzeń na nogi dla pasażerow z tyłu. No i ten tunel pośrodku w ASX i kaszkaju.
bluesman napisał(a):Sporo ponad 180 to zawsze jest poniżej 190
MRK napisał(a):wtopek napisał(a):
220 nie mam, ale sporo ponad 180 i w ix35 i w ASX cyło mi ciasno, a kolana obijały się o kolumne kierownicy.
No to dlatego się dziwię. Jak pisałem, mam 186cm i nie ma bata, abym haczyl o kolumnę. Brakuje jeszcze dość sporo. Ustawienia fotela, tudzież kierownicy miałeś jakieś, za przeproszeniem, z dupy. Kumpel od kaszkaja jest jakieś 3-4 centymetry wyższy i też w moim ASX o nic nie haczyl.
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Widocznie wtopek ma jakieś wyjątkowe długie nogi .... lub w szpilkach damskich siedzi za kierownicą
Wstydź się Janusz
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Widocznie wtopek ma jakieś wyjątkowe długie nogi .... lub w szpilkach damskich siedzi za kierownicą
Wstydź się Janusz