arturac napisał(a):Guzior napisał(a):
Citroenem C3 1,4 HDI nawet lepszy i to dużo
tzn? a to HDI to benzyna jest?
A to HDI to diesel jest
viali napisał(a):Jako uzytkownik takiego auta jak Chrysler Grand Voyager polecam to auto i zadne inne.
Auto ma rocznik 2002 jestem 2 wlascicielem , pierwszym byl moj ojciec .Przejalem to auto 2 lata i powiem tak nigdy wiecej nie zamienie marki na inne ew. Mercedel GL 540 (ale nie stac wiec to tylko marzenie).
Auto ma przebieg 280 tys i nic sie powaznego nie dzialo a swoje po calej europie pojezdzilo.Co roku kilka razy trasa Łódź MEdiolan, Łódź Bormio,Łódź klagenfurt. 3 razy w roku od 2007 wyjazd do Amsterdamu ,Byl i w barcelonie i w lizbonie i cala francje zwwiedzil.Nigdy nic .W tym roku pierwszy raz do Cro i tej ziemi tez powacha.
Komfort jazdy najwyzszej klasy , pojemny wmiare ekonomiczny.Przy silniku 2.5 CRD spalanie na trasie na tempomacie 130 km /h 7 litrow.Swoja masa powoduje to ze w zimie po sniegu idzie jak burza.
Ojciec ktory 2 lata temu kupil roczna Q7 powiewidzial ze i tak Chrysler jest owiele bardziej wygodny ,moze takiej mocy nie ma ale i nie ma zadnych dziwnych napraw.
Auto to polecam niesamowicie
auto_gt napisał(a):Tak "żeśta hopaki namieszali" ,że MRK nie wie co ma kupić ....
MRK coż , żeś tam upatrzył ? podzielisz się ?
kominesku napisał(a):Cześć. Polecam Hondę CRV. Mam już drugą i nic przy nich nie robiłem oprócz tankowania i niezbędnych przeglądów. Pierwsza była benzynowa , silnik 2,0. Paliła dość dużo. Po mieście w lecie około 9l w zimie dochodziło do 12l ( Wrocław). Na trasie do Cro i nazad wyszło 11l/100 km, nie przekraczając 150 km/h. Druga CRV-ka - 2,2 diesel- super. spalanie po mieście w lecie 7,5l , w zimie ( przy - 18-20 stopni ) 10l, na trasie do Cro i nazad , w czerwcu tego roku, 7,8 l , 4 dorosłe osoby + full bagażnik, przy prędkości nieprzekraczającej 140km/h. Świetnie spisuje się zarówno w mieście jak i na trasie. .
FUX napisał(a):Subaru Forester lub Honda CRV.
Inne sobie daruj.
Chcesz namiar na sprawdzonego kolesia?
FUX napisał(a):Subaru Forester lub Honda CRV.
Inne sobie daruj.
krakuscity napisał(a):FUX napisał(a):Subaru Forester lub Honda CRV.
Inne sobie daruj.
A ja bym dodał Mazdę CX5 - dużo dobrego o niej słyszałem , tylko ta cena , to nowy samochód więc używek mało.
Ja mam Nissana QQ ale za bardzo go nie polecam.