rich72 napisał(a):Ja obstawiam Bratysławę - w ubiegłym roku 30 km za Zwardoniem zaczyna się autostrada - przejazd przez Słowację zajął mi 2 godzinki. Przez Brno wg mnie gorzej oznakowana i większy ruch głównie TIRów no i brak autostradyna odcinku Brno Wiedeń
BA to jest Bratysławanoyle napisał(a):szaki17 napisał(a):Zwolennicy jazdy przez Bratysławę napiszcie jak po drodze z LPG?Zawsze jechałem przez Brno,ale nigdy nie mów nigdy,może zmienie trasę.Pozdrówko
w BA na stacji OMV zaraz przed Auparkiem zatankujesz PLIN
szaki17 napisał(a):BA to jest Bratysławanoyle napisał(a):szaki17 napisał(a):Zwolennicy jazdy przez Bratysławę napiszcie jak po drodze z LPG?Zawsze jechałem przez Brno,ale nigdy nie mów nigdy,może zmienie trasę.Pozdrówko
noyle napisał(a):szaki17 napisał(a):Zwolennicy jazdy przez Bratysławę napiszcie jak po drodze z LPG?Zawsze jechałem przez Brno,ale nigdy nie mów nigdy,może zmienie trasę.Pozdrówko
el_guapo napisał(a):noyle napisał(a):szaki17 napisał(a):Zwolennicy jazdy przez Bratysławę napiszcie jak po drodze z LPG?Zawsze jechałem przez Brno,ale nigdy nie mów nigdy,może zmienie trasę.Pozdrówko
Czy można prosić o jakieś dokładniejsze namiary dla osób kótre jeszcze przez SLK nie jechały?
Nic mi nie mówi aquapark.
Jeżeli możesz to podaj nr autostrady, ew. jej kilometr, itp.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi