Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Do VEDRANA!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mega35
Podróżnik
Do VEDRANA!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 04.07.2006 18:14

VEDRAN
już wróciliśmy do domku - BYŁO SUPER BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POMOC w zorganizowaniu wyjazduZA PIWO ZABIJĘ
a tak serio jestem bardzo zadowolona i bardzo CI wdzięczna apartament piękny właściciel sympatyczny właścicielka trochę mniej ale było warto
i na 100% wrawcam do CRO w przyszłym roku i znowu Cię pomęczę.

POZDRAWIAM mega35 :lol: 8) :lol: :!: :!: :!:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.07.2006 19:41

mega35 napisał(a):VEDRAN
już wróciliśmy do domku - BYŁO SUPER BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POMOC w zorganizowaniu wyjazduZA PIWO ZABIJĘ
a tak serio jestem bardzo zadowolona i bardzo CI wdzięczna apartament piękny właściciel sympatyczny właścicielka trochę mniej ale było warto

pomęczyłaś tego pieknego właściela :D
P>S.
będzie teraz wysyp pochwał dla V. :wink:
mega35
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 04.07.2006 19:43

AndrzejJ. napisał(a):

P>S.

wychodzę z założenia że jeżeli się należy to trzeba chwalić
A SIĘ NALEŻY :papa:
pozdrawiam
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 04.07.2006 22:35

mega35 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):

P>S.

wychodzę z założenia że jeżeli się należy to trzeba chwalić
A SIĘ NALEŻY :papa:
pozdrawiam

witaj MEGA..

nie chwal mnie.andrzej napewno powie ze jestes moim pracownikem. On akceptuje tylko slowa osob ktory mnie nie znaja..tak samo jak on...ale wazne ze si gada...i tak ci nikt nie wierze.. ze bylo fajnie
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 04.07.2006 22:47

nie chwal mnie. .i tak ci nikt nie wierze.. ze bylo fajnie

A znasz takie powiedzenie marketingowe,
niewazne jak, wazne zeby mowili.. :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 05.07.2006 07:52

Jak dotąd Vedran jest drugim głośnym przypadkiem osoby ( poprawcie mnie jeśli się mylę i coś pominełam) ktora jest tu na na dość specyficznych zasadach.

Myślę że miłoby było Forumowiczom zobaczyć Twoje zaangażowanie także w wątkach sensu stricte turystycznych ( może ładne fotki z Twoich okolic? ), miło jak osoba żyjąca tam na miejscu służy pomocą nie tylko na polu załatwiania noclegów.

Polecam też w ramach budowania dobrych public relations ( czy jak to tam fachowo może inaczej sie nazywa ) prześledzenie wątku o dorocznym konkursie fotograficznym, może będziesz miał ochotę sie w to właczyć. Wtedy na pewno wielu Forumowiczów spojrzy inaczej ;)
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 05.07.2006 08:03

aneta_jacek napisał(a):Myślę że miłoby było Forumowiczom zobaczyć Twoje zaangażowanie także w wątkach sensu stricte turystycznych ( może ładne fotki z Twoich okolic? ), miło jak osoba żyjąca tam na miejscu służy pomocą nie tylko na polu załatwiania noclegów.

Podpisuję się pod wnioskiem obiema łapkami!

A swoją drogą Vedran, jeśli mają Cię za co chwalić to niech Cię chwalą. To znacznie lepsze niż skopiowanie opinii z własnego serwisu www
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 05.07.2006 08:13

Dziewczyny !!!
czego wy wymagacie ??
Vedran ,,pisze'' na cro.pli bo nie trzeba placic, ciekawe czy jesli za 1 post musialby placic 10 kn, czy by dalej takie pierdoly wypisywal :D
mega35
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 05.07.2006 09:36

slawek66 napisał(a):Dziewczyny !!!
czego wy wymagacie ??
Vedran ,,pisze'' na cro.pli bo nie trzeba placic, ciekawe czy jesli za 1 post musialby placic 10 kn, czy by dalej takie pierdoly wypisywal :D

OJ LUDZISKA ależ my jesteśmy krytyczni i po co nam to czy polacy tylko i wyłącznie muszą narzekać
NIE JESTEM ŻADNYM PRACOWNIKIEM VEDRANA
w czymś pomógł nie bezinteresownie ale ja jestem zadowolona i tylko to SIĘ LICZY

pozdrawiam
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 05.07.2006 09:52

Piszesz o darmowej reklamie, ale jak dla mnie to co ten Pan tu robi to antyreklama i nigdy nie skorzystam z Jego uslug potym co tutaj przeczytalam, pozatym i tak na takim turyscie jak ja mu nie zalezy:)
ketivv
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ketivv » 05.07.2006 10:15

Coz ja Pana Vedrana nie znam osobiscie ale fakt jest faktem ze zaplacilem 200EURO 2 razy
raz jako zaliczka jeszcze z Polski a drugi raz w oplaciena miejscu

przy okazji korespondujac mailem przed wyjazdem w kwestii dokoptowania paru osob Pan Vedran kategorycznie wspominal tylko nie ma mozliwosci na miejscu okazalo sie ze mozliwosci sa tylko trzeba rozmawiac :-)

ogolnie Chorwacja, Trogir, Ciovo itd rewelacja ale natepnym razem pobyt organizuje sobie sam na miejscu

pozdrowienia

ketivv
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 05.07.2006 17:22

ketivv napisał(a):Coz ja Pana Vedrana nie znam osobiscie ale fakt jest faktem ze zaplacilem 200EURO 2 razy
raz jako zaliczka jeszcze z Polski a drugi raz w oplaciena miejscu

przy okazji korespondujac mailem przed wyjazdem w kwestii dokoptowania paru osob Pan Vedran kategorycznie wspominal tylko nie ma mozliwosci na miejscu okazalo sie ze mozliwosci sa tylko trzeba rozmawiac :-)

ogolnie Chorwacja, Trogir, Ciovo itd rewelacja ale natepnym razem pobyt organizuje sobie sam na miejscu

pozdrowienia

ketivv

witam !

jezeli zaplacilesz 2 x 200 eur znaczy ze mialesz razem zaplacic 400 EUR lub chcesz powiedziec ze cie ktos okradl za 200 EUR... tylko jakos nie pamietam ze ktos zaplaczyl 50% zaliczki...O dokoptowania pare osob... to i sam wiesz...ze tylko wlasciciele zdecyduja.. Moja radosc bylaby gdyby wlasciciele pozwolili pobyt 6 osob w apartment dla 3 osoby..
ketivv
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ketivv » 06.07.2006 07:03

"POTWIERDZENIE REZERWACJI

Dane o posiadaczu rezerwacji
posiadacz rezerwacji
(imię i nazwisko) xxxxxxxxxxxxx
Imię, nazwisko oraz rok urodzenia osób, które pobywać będą w apartamencie w terminie naznaczonym w rezerwacji:
Adres osoby do kontaktu (posiadacza rezerwacji), telefon domowy, kod pocztowy, miasto/państwo:
Numer telefonu osoby do kontaktu (telefon stacjonarny):
Numer telefonu osoby do kontaktu (telefon komórkowy):
Email adres osoby do kontaktu: xxxxxxxxxxxxxxx

warunki opłaty
Rodzaj zakwaterowania: Apartamenty 3,4,5,6
Pokoj 4
Data przyjazdu: 24.06.2006
Data odjazdu: 03.07.2006
Maksymalna liczba osób w apartamencie: 4+4+4+3+2= 17 osoby
Ilość noclegów w apartamencie: 9
Cena noclegu: Apartamenty:35 EUR+35 EUR+35 EUR + 29 EUR
Pokoj: 20 EUR ceny w CZERWCU
Apartamenty: 44 EUR+44 EUR+44 EUR+34 EUR
Pokoj: 24 eur
Całkowite koszty pobytu (ilość noclegów x cena noclegu) 1078 EUR+190 PLN= 1268 EUR
Wpłacona AKONTACJA/DEPOZYT (EUR) 200 EUR. (800 PLN)
Reszta do opłaty (w ciągu pierwszego dnia pobytu) 1068 EUR

dane o właścicielu/budynku
Właściciel budynku xxxxxxxxxxx
Adres budynku w którym znajduje się apartament: xxxxxxxxxxxxxxx
Numer telefonu wlaściciela budynku: xxxxxxxxxxxxx
Fax wlaściciela budynku:
Telefon komórkowy wlaściciela budynku: xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx
Email adres wlaściciela budynku: xxxxxxxxxxxxxx

Uwaga: Opłata turystyczna nie jest wliczona w cenę pobytu.
Opłata turystyczna za czerwiec i wrzesień wynosi 0,6 EUR/dzień dla dorosłych osób. Dzieci do 12 roku życia zwolnione są od opłaty turystycznej. Osoby od 13 –18 roku życia płacą 50%.
Opłata za lipiec i sierpień wynosi 0,8 EUR/dzień dla dorosłych osób. Dzieci do 12 roku życia zwolnione są od opłaty turystycznej. Osoby od 13 –18 roku życia płacą 50% .
przyjazd do apartamentu: po godzinie 12:00. zwalnianie apartamentu: do godziny 10:00

Uwaga: Nie możemy przyjąć większej liczby osób od zapowiedzianej i naznaczone w rezerwacji.
Nie możemy przyjąć gości w terminie wcześniejszym od
zapowiedzianego."

Pozwoliłem sobie zacytować treść potwierdzenia rezerwacji ktore otrzymaliśmy od Pana, jak widać cala impreza miała nas kosztować 1268 EUR - (minus) wpłacona zaliczka 200 EUR (800 zł)
Tak wiec na miejscu mieliśmy dopłacić 1068 EUR a dopłaciliśmy 1268 EUR

A co do dodatkowych osób to w mailu pytalem się czy za DODATKOWĄ OPŁATĄ MOŻNA W TYM SAMYM OKRESIE W TYM SAMYM MIEJSCU dokoptować 3 ludzi (mama i 2 dzieci w wieku ok 10 lat)

Ogolnie to udzielila nam sie wakacyjna atmosfera i nad tematem 200EUR przeszlismy do porzadku dziennego ale nastepnym razem zero zaliczek, kasa tylko na miejscu a w miedzyczasie podszole sie z chorwackiego zeby nie bylo ze nadplata wynika z niezrozumienia :-)

pozdrowienia

ketivv
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 08:32

Po prostu tej opłaty klimatycznej nie doliczyliscie najwidoczniej :lol:

A skoro taka wysoka, to znaczy ze super pogode musieliscie miec 8) :lol:
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 06.07.2006 09:05

ketivv napisał(a):"POTWIERDZENIE REZERWACJI

Dane o posiadaczu rezerwacji
posiadacz rezerwacji
(imię i nazwisko) xxxxxxxxxxxxx
Imię, nazwisko oraz rok urodzenia osób, które pobywać będą w apartamencie w terminie naznaczonym w rezerwacji:
Adres osoby do kontaktu (posiadacza rezerwacji), telefon domowy, kod pocztowy, miasto/państwo:
Numer telefonu osoby do kontaktu (telefon stacjonarny):
Numer telefonu osoby do kontaktu (telefon komórkowy):
Email adres osoby do kontaktu: xxxxxxxxxxxxxxx

warunki opłaty
Rodzaj zakwaterowania: Apartamenty 3,4,5,6
Pokoj 4
Data przyjazdu: 24.06.2006
Data odjazdu: 03.07.2006
Maksymalna liczba osób w apartamencie: 4+4+4+3+2= 17 osoby
Ilość noclegów w apartamencie: 9
Pokoj: 20 EUR ceny w CZERWCU
Pokoj: 24 eur
Całkowite koszty pobytu (ilość noclegów x cena noclegu) 1078 EUR+190 PLN= 1268 EUR
Wpłacona AKONTACJA/DEPOZYT (EUR) 200 EUR. (800 PLN)
Reszta do opłaty (w ciągu pierwszego dnia pobytu) 1068 EUR

dane o właścicielu/budynku
Właściciel budynku xxxxxxxxxxx
Adres budynku w którym znajduje się apartament: xxxxxxxxxxxxxxx
Numer telefonu wlaściciela budynku: xxxxxxxxxxxxx
Fax wlaściciela budynku:
Telefon komórkowy wlaściciela budynku: xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx
Email adres wlaściciela budynku: xxxxxxxxxxxxxx

Uwaga: Opłata turystyczna nie jest wliczona w cenę pobytu.
Opłata turystyczna za czerwiec i wrzesień wynosi 0,6 EUR/dzień dla dorosłych osób. Dzieci do 12 roku życia zwolnione są od opłaty turystycznej. Osoby od 13 –18 roku życia płacą 50%.
Opłata za lipiec i sierpień wynosi 0,8 EUR/dzień dla dorosłych osób. Dzieci do 12 roku życia zwolnione są od opłaty turystycznej. Osoby od 13 –18 roku życia płacą 50% .
przyjazd do apartamentu: po godzinie 12:00. zwalnianie apartamentu: do godziny 10:00

Uwaga: Nie możemy przyjąć większej liczby osób od zapowiedzianej i naznaczone w rezerwacji.
Nie możemy przyjąć gości w terminie wcześniejszym od
zapowiedzianego."

Pozwoliłem sobie zacytować treść potwierdzenia rezerwacji ktore otrzymaliśmy od Pana, jak widać cala impreza miała nas kosztować 1268 EUR - (minus) wpłacona zaliczka 200 EUR (800 zł)
Tak wiec na miejscu mieliśmy dopłacić 1068 EUR a dopłaciliśmy 1268 EUR

A co do dodatkowych osób to w mailu pytalem się czy za DODATKOWĄ OPŁATĄ MOŻNA W TYM SAMYM OKRESIE W TYM SAMYM MIEJSCU dokoptować 3 ludzi (mama i 2 dzieci w wieku ok 10 lat)

Ogolnie to udzielila nam sie wakacyjna atmosfera i nad tematem 200EUR przeszlismy do porzadku dziennego ale nastepnym razem zero zaliczek, kasa tylko na miejscu a w miedzyczasie podszole sie z chorwackiego zeby nie bylo ze nadplata wynika z niezrozumienia :-)

pozdrowienia

ketivv

Ludzie kochani !

Dla cego Sylwia lub ktos inni z tej grupe...nie powiecie prawde ze na potwierdzeniu byla pomilka i ze caly koszt byl 1458 eur.. 200 eur zaliczka i na miejscu zaplaczylscie 1258 EUR...

Pokoj: 20 EUR ceny w CZERWCU jest 1078 EUR dla 7 noclegow w czerwcu
Pokoj: 24 eur jest 380 EUR w lipcu
a razem jest 1458 eur
zaliczka 200 eur..TO NA MIEJSCU zaplaczylysie 1258 eur...

a gdyby przeliczenie bylo na twoja strate nawet na 1 EUR..co byla by panika..telefoni..emaili.. Jezeli ktos poprawil blad i jezeli jest wszystko oki..to sie czujesz oszukany...jezelie nie jest tak..to powiedz..bo ludzie maja kalkulatorze i znaja liczyc..e ludzie ludzie

A w zwiozku z mama i dwoch dzieci: jezeli jest pokoj z lozkiem malzenskim..to jest pokoj na dwie osoby.. jezeli ktos chce przyjac 8 osob..dla mnie tez gra...
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone