olciap6 napisał(a):Bosman mam nadzieje, ze kwota dotyczy czeskich koron to cena winiety? dobrze rozumiem?
No jasne - ceny w koronach:-)
http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=4674
olciap6 napisał(a):Bosman mam nadzieje, ze kwota dotyczy czeskich koron to cena winiety? dobrze rozumiem?
krispinus napisał(a):podczas mojego pobytu spaliła się też tam jakaś restauracja
Puściłeś z dymem knajpę i nawet nie wiesz którą?
No, no ostro musiało być.
Bosm@n napisał(a):JAR25 napisał(a):Wróciłem wczoraj wieczorem. Dwa dni na Plitvickich Jeziorach I trzy w Kalicu 6 km. za Senji. .
MOże nie do końca w temacie cen - ale gdzie spałeś? Szukam noclegu - w tym roku pierwszy raz będę zwiedzał Jeziora Plitvickie - zastanawiamsie gdzie szukać noclegu - jakieś rady do zwiedzania? Aktualne ceny zwiedzania możesz podać?
alutka9 napisał(a):jezeli chodzi o ceny podane z konzuma,to wcale to mieso nie wychodzi drogo:piersi z kurczaka okolo 15 pln/kg-u nas 14-20 pln,mieso na grilla okolo 18 pln/kg u nas tez nie taniej,wiec nie ma co sie lamac,ze az taaak drogo
mm4m napisał(a):Gała lodów na Stradunie w Dubrowniku 10 kn, w Trpanju 5 kn.
Bosm@n napisał(a):JAR25 napisał(a):Wróciłem wczoraj wieczorem. Dwa dni na Plitvickich Jeziorach I trzy w Kalicu 6 km. za Senji. .
MOże nie do końca w temacie cen - ale gdzie spałeś? Szukam noclegu - w tym roku pierwszy raz będę zwiedzał Jeziora Plitvickie - zastanawiamsie gdzie szukać noclegu - jakieś rady do zwiedzania? Aktualne ceny zwiedzania możesz podać?
woka napisał(a):Patroniusz napisał(a):Przy tej różnicy cen jajek proponuję zabrać więcej to można je opylić a i wyjazd tańszy będzie....
Jajka nie .... mogą nie dojechać, to "kruchy" produkt.
Trzeba poszukać cuś innego - w myśl zasady - "urlop winien być tani"
olciap6 napisał(a):hmmm stronke przejrzalam....po chorwacku chyba ze slepa jestem i nie zauazylam tluamczenia strony...niestety nie udalo mi sie wiele wywnioskowac-nawet jak weszlam w dzial z warzywami-to nie znalalzlam tam cen chyba ze nic nie kumajac po chorwacku zle szukam...
krispinus napisał(a):Godne uwagi.
Kiedyś Drozda, w niezłym monologu stwierdził, że "wycieczki zagraniczne są po to żeby zarobić, a dopiero później cuś zobaczyć".
Ciekawe co by do Chorwacji dzisiaj zabrał zaradny Polak , któremu przyświecałaby powyższa myśl?
Jakieś propozycje?
woka napisał(a):Patroniusz napisał(a):Przy tej różnicy cen jajek proponuję zabrać więcej to można je opylić a i wyjazd tańszy będzie....
Jajka nie .... mogą nie dojechać, to "kruchy" produkt.
Trzeba poszukać cuś innego - w myśl zasady - "urlop winien być tani"
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne